Femini.ro

Cum să arăţi mai tânără fără intervenţii chirurgicale

Întreţinere

Cum să arăţi mai tânără fără intervenţii chirurgicale

 

Sunt femei care ar face tot ce le stă în putinţă pentru a arăta mai tinere şi pentru a se simţi mai tinere şi bineînţeles, de este nevoie, chiar şi prin intervenţii chirurgicale. Din fericire, se pare că sunt şi metode mai sigure, mai naturale prin care să obţii rezultatele la care visezi fără cuţitul medicului.

Pentru a te ajuta să descoperi fântâna tinereţii şi frumuseţii eterne, am listat doar câteva dintre cele mai bune moduri prin care te poţi ajuta singură să arăţi mai tânără şi asta fără intervenţii chirurgicale şi/sau chimicale periculoase.

Yoga la orice vârstă

Antrenamentele şi exerciţiile, mişcarea fizică este mult mai importantă pe măsură ce înaintăm în vârstă. Exerciţiile menţin circulaţia sănătoasă, construiesc şi menţin masa musculară, întăresc oasele şi reduc stresul. Aceşti factori te pot face să arăţi sau să te simţi bătrână dacă îi neglijezi însă, pot fi remediati cu doar 60 minute de exerciţii pe săptămână, minim.

Woman doing yoga exercises on yoga mat

Mai multă grăsime bună, mai puţină grăsime rea

Experţii întotdeauna ne vorbesc despre beneficiile grăsimilor bune şi să le alegem, dar ce înseamnă asta de fapt? Grăsimile săturate şi transsaturate sunt grăsimi proaste şi sfârşesc prin a ne înfunda arterele şi cauzează creşterea nivelului de colesterol.

Vestea bună este că, dacă alegi să consumi grăsimi bune, te vei bucura de efectele opuse. Vei experimenta şi o energie îmbunătăţită şi o piele mai sănătoasă, mai strălucitoare şi asta bineînţeles, fără intervenţii chirurgicale.

Exfoliere dimineaţa şi seara

Majoritatea femeilor cunosc deja faptul că exfolierea pielii permite o curăţare mai în adâncime care se simte fresh, proaspătă însă ştiinţă este de părere că această metodă chiar ne poate face să arătăm mai bine, mai tinere.

Foloseşte un prosopel curat sau chiar doar produse destinate exfolierii şi-ţi vei îndepărta celulele moarte ale pielii obligându-ţi organismul să regenereze altele noi şi mult mai rapid.

Mai mult decât atât, acest procedeu trimite semnale organismului tău pentru a produce mai mult colagen- colagenul natural este mult mai dificil de obţinut după ce ajungem la 30 ani, dar o dată cu exfolierea putem face posibil acest lucru şi ne putem bucura de o piele mai elastică, mai tonifiată.

Dormi

Nici nu mai trebuie să menţionez că dacă ajungi să consumi foarte multă cofeină, alcool, fumezi şi petreci până târziu, somnul tău va avea de suferit. Este asemenea unei bariere, un zid între somn bun si odihnitor şi piele radiantă.

Dacă nu ai dormit bine, nu ai strâns destulă energie pentru întreaga zi. Aştepţi să fii frumoasă şi să ai o piele impecabilă când nu dispui de energia şi de vibe-ul necesar unei zile?

Crema cu protecţie solară nu este o „opţiune”

Chiar dacă trăieşti în cel mai ploios, întunecat climat, crema cu protecţie este esenţială pentru a menţine pielea sănătoasă şi frumoasă, fără pete şi riduri, departe de razele nocive ale soarelui.

De menţionat este faptul că până şi cele mai întunecate tipuri de piele, rezistente la ardere, sunt atinse într-un mod negativ de razele de soare, acestea fiind extrem de repede absorbite de organism.

Young women lying on deckchair applying sunscreen in bikini

More in Întreţinere

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top