Femini.ro

Cum să captezi atenţia unui bărbat

Relaţii

Cum să captezi atenţia unui bărbat

Dacă te simţi atrasă de un bărbat şi ţi-ar plăcea extraordinar de tare să-i captezi atenţia, trebuie să ştii că modul în care acţionezi depinde în mare măsură de locul în care vă aflaţi şi dacă aţi stabilit deja orice formă de contact sau nu.

Din moment ce probabil aţi vorbit sau plănuieşti să vorbeşti cu el, este important să fii tu însăţi şi să-ţi scoţi la înaintare cele mai bune calităţi ale tale în timp ce trebuie să fii foarte atentă la modul în care arăţi şi la ceea ce transmiţi.

810-9039-187

Pregătirile pentru a-i atrage atenţia

Înainte de a încerca să atragi orice bărbat, ce se găseşte în aceeaşi încăpere sau chiar în faţa ta, este important să fii încrezătoare în forţele tale. Să te iubeşti şi sã ştii cât de minunată eşti tu- acesta este unul dintre cele mai atrăgătoare lucruri pe care le poţi face.

O dată ce te simţi încrezătoare atât pe interior cât şi la exterior, poţi începe să te focusezi pe atenţia bărbatului ce ţi-l doreşti alături. Începe cu outfitul deoarece ar trebui să îmbraci ceva confortabil dar care să-ţi dea un aer sexy şi în care să fii atrãgãtoare. Cu toate acestea, când spun sexy, nu mă refer la o rochie cu un decolteu ce ajunge la buric, ci o rochie care să-ţi complimenteze şi sã-ţi scoată în evidenţă atuu-urile într-un mod discret.

Machiajul şi coafura sunt şi ele două elemente cruciale când vine vorba despre impresionarea unui bărbat. Nu exagera şi păstrează totul la un nivel cât se poate de natural deoarece în mod clar vei fi apreciată.

Bărbaţii consideră că linia gâtului este cea mai feminină şi captivantă parte a corpului unei femei, aşa că dacă doreşti să-i atragi atenţia şi porţi un articol vestimentar ce îţi permite să-ţi arăţi umerii şi gâtul, alege o bijuterie fină şi de calitate pentru a complimenta întreg look-ul.

Portrait of three happy girls having drink while discussing their shopping

Când sunteţi în aceeaşi încăpere

În primul rând, trebuie să-ţi verifici dinţii deoarece să-i oferi un zâmbet cuceritor cu un fir de salată pe ici pe colo, nu este deloc cuceritor şi unde mai pui cã îi vei atrage atenţia, însă cu siguranţă nu într-un mod plăcut. O dată ce ai terminat cu prânzul, cu cina, gustarea sau orice altceva, mestecă o gumă şi îndepărtează petele de pe dinţi, dacă este cazul.

În momentul în care îl zăreşti pe prinţ, trebuie să începi „atacul” cu un contact vizual subtil. Încearcă să nu-ţi menţii privirea aţintită deoarece poţi deveni de-a dreptul înspăimântătoare, mai ales dacă nu te place.

După ce te va remarca, cu siguranţă, foloseşte-te de mimica feţei, de sprâncene şi de limbajul corpului pentru a trimite un mesaj, cum că ai fi interesată.

Nu va trece mult şi va veni către tine; continuă să-i zâmbeşti şi păstrează contactul vizual, aşa vei părea mai deschisă şi disponibilă.

Cum am spus şi mai sus, este deosebit de important să-ţi pui în valoare acea parte a corpului ce te avantajează, spre exemplu, dacă ai nişte picioare demenţiale, să nu-ţi fie frică să le arăţi. Capteazã-i atenţia prin schimbarea poziţiei tale la fiecare câteva minute. Picior peste picior, apropiate, mai depărtate, aceaste mişcări te vor ajuta să-l atragi cu totul.

Portrait of amorous young couple touching by faces and laughing

Când sunteţi faţă în faţă

Fii tu însăţi, încearcă să nu vorbeşti peste el sau să te apropii mult prea tare şi ai încredere în tine. Arată-i că eşti o femeie inteligentă chiar dacă vor fi momente când se va simţi puţin efeminat însă, pentru multe persoane, inteligenţa este atrăgătoare.

Şi nu în ultimul rând, râzi cât poţi tu de mult, fă-l şi pe el să radă, păstrează conversaţia la un nivel optimist şi pozitiv- în mod clar îşi va aminti de tine şi va mai dori o a doua întâlnire.

Continue Reading
You may also like...

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top