Femini.ro

Cum să devii femeia fatală

femeia fatala

Fashion & Shopping

Cum să devii femeia fatală

Ce este femeia fatală?

Pentru oricare dintre voi care nu știu ce este femeia fatală, ei bine, aceasta se definește prin femeia misterioasă, seducătoare și de-a dreptul periculoasă. Farmecele ei prind bărbații în cursă, dorințele lor pentru ea le vor încinge spiritele și îi vor conduce în situații compromițătoare și periculoase. Mai mult decât atât, femeia fatală cunoaște la perfecție arta seducției și poate schimba viața bărbaților folosindu-se de acest lucru.

machiaj seara

 Dacă vrei și tu să știi cum poți domina bărbații și cum îi poți seduce rapid, iată câteva sfaturi care te pot ajuta în acest sens

  • Încearcă să vorbești cu o voce înceată, astfel încât să pară seducătoare și sexy. Un glas strident nu cucerește niciodată un bărbat, ba din contră, îl indispune și îl îndepărtează.
  • Schimbă-ți garderoba! Investește în niște rochii negre și netede, în piese vestimentare din dantelă și, totodată, în lenjerie intimă roșie și neagră, care să îndeplinească toate fanteziile unui bărbat.
  • Adoptă o privire misterioasă. Când partenerul tău îți pune o întrebare, întoarce-te, uită-te peste umăr și coboară-ți puțin genele, ca și cum l-ai dezbrăca din priviri. Nu forța, totuși, nota și ai mare grijă la cum îți cobori pleoapele când te uiți la el pentru că dacă te chinuiești ar putea să creadă că ai miopie și te-ar sfătui să mergi la un oftalmolog pentru un control al ochilor.
  • Femeia fatală frecventează locurile și localurile pline de mister. Nimic vag sau înfricoșător, evident, ci locuri mai puțin obișnuite. Gândește-te doar că în locuri interesante întâlnești oameni interesanți. Încearcă un local obscur, o cafenea artistică, cluburile de noapte clandestine sau magazinele cu antichități.
  • Alege-ți un parfum care crezi că ți se potrivește și pe care să-l porți tot timpul, chiar și când te culci. Acest parfum trebuie să fie feminin, dulce și, eventual, cu aromă orientală, de scorțișoară sau de lemn de santal. Chiar dacă trebuie să menții mereu mirosul acestui parfum, încearcă sa nu abuzezi de el pentru că un miros puternic ar putea cauza stări de amețeală și, cu siguranță, femeia fatală nu își dorește sa îi facă pe bărbați să se simtă inconfortabil.
  • Pantofii sunt întotdeauna partea sexy a unei ținute. Tuturor bărbaților le plac pantofii cu tocuri înalte sau cu toc cui. Dar ai grijă ca înainte de a încerca să seduci pe cineva, să știi să porți acest tip de pantofi într-un mod natural și confortabil, pentru a nu te chinui.

pantofi dama

  • Schimbă-ți machiajul! Adoptă machiajul smokey eyes pentru că nuanțele întunecate în jurul ochilor te vor face să arăți de-a dreptul ademenitoare, sexy și periculoasă. Nu încerca să folosești prea mult negru în jurul ochilor pentru că nu vrei să arăți ca o tipă gotică iar machiajul nu are voie să fie strident. În ceea ce privește buzele, acestea trebuie să arate senzual iar rujul roșu este întotdeauna o alegere perfectă atunci când dorești să cucerești un bărbat.
  • Inteligența și bunele maniere fac parte din arta seducției. O bună educație te va scoate mereu în evidență iar fumusețea îmbinată cu inteligența reprezintă secretul sex-appeal-ului.

 

More in Fashion & Shopping

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top