Femini.ro

Cum să faci un bărbat Rac să te ierte

Horoscop

Cum să faci un bărbat Rac să te ierte

 

Într-o relaţie, ca şi femeie ce doreşti întotdeauna să-şi ceară partenerul primul iertare- deoarece, să recunoaştem, aşa suntem toate, chiar şi atunci când este vina ta, trebuie să te anunţăm că nu există abordare prea bună pentru a fi fericită.

Chiar şi aşa, dacă în această situaţie se întâmplă să fie un bărbat Rac, lucrurile pot sta puţin mai diferit. Este greu pentru un bărbat Rac să spună „ îmi cer scuze” sau chiar să treacă cu vedere peste anumite lucruri. Bineînţeles, acum depinde şi de greşeala pe care ai făcut-o, însă, în majoritatea cazurilor are nevoie de o perioade de vreme pentru a te înţelege şi după care să înceapă să te ierte.

Cu acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt sfaturile noastre, cum poţi face un bărbat Rac să te ierte sau cel puţin cum poţi să-l aduci pe această linie dorită de tine:

4332920893_68b1ccf258_o

Oferă-i scuze sincere

În această situaţie, cea mai bună cale, metodă este de a te apropia de el spunându-i că regreţi faptele petrecute în trecut şi-ţi pare rău pentru cele ce le-ai făcut şi le-ai spus. Nu mai încerca să-i explici o dată sau de mai multe ori deoarece în acest mod îi vei oferi încă o şansă în plus, mai multe motive pentru care să te acuze.

Când vine vorba de un bărbat Rac, de hipersensibilitate pentru care este recunoscut, trebuie să ştii că pe primul loc va pune auzirea unor scuze şi acesta este primul pas pe care trebuie să-l faci dacă doreşti ca acesta să vorbească din nou cu tine sau chiar să vă împăcaţi.

Oferă-i libertate şi spaţiu dacă are nevoie şi o cere

Când un bărbat este rănit, chiar dacă este Rac sau nu, nu-l agasa prea tare deoarece există posibilitatea să-şi dorească puţin timp în care să fie singur. Nu doreşte să vorbească cu tine sau să facă ceva până când dispoziţie nu îi este stabilă şi nu se calmează. Tu, ca şi parteneră nu doreşti să-l forţezi să ia o decizie nu prea înţeleaptă sau să-l împingi şi mai tare spre o explozie emoţională.

Dă-i o şansă să fie el însăşi

Un bărbat Rac preferă spaţiul propriu şi personal pentru a exprima ceea ce simte despre faptele petrecute între voi. Dacă doreşti să-l întrerupi şi îi repeţi la nesfârşit că-ţi pare rău, să ştii că nu eşti de mare ajutor pentru relaţia voastră. Pentru această situaţie vei fi văzută a fi o femeie egoistă şi care nu ţine cont de ceea ce spune sau arată el în faţa ta.

Poate este greu pentru tine să accepţi faptul că modul în care-ţi vorbeşte este o urmă de dorinţă de a se împăca cu tine, însă dacă-l vrei lângă tine cu adevărat, încearcă să-i înţelegi emoţiile şi situaţia prin care trece deoarece mai mult că sigur se luptă cu propriile gânduri şi concepţii.

Conversaţia cu el poate include furie şi lacrimi deoarece un bărbat Rac nu va ţine în el nici un fel de sentiment şi-ţi va arăta cât de tare l-ai rănit. Alege să-l sprijini pentru a-i arăta cât de mult îţi pasă.

1

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top