Femini.ro

Cum să fii o lady

Modă şi Frumuseţe

Cum să fii o lady

O lady este o femeie atrăgatoare, de o naturaleţe răpitoare, irezistibilă pentru privirile multora, îmbrăcată cu foarte mult bun gust, care nu ştie ce înseamnă a te comporta cu răutate sau cu lipsă de respect, care emană eleganţă la orice pas, o femeie feminină, ruptă parcă din altă eră.

par lung

Poartă blucle!

S-a dovedit că bărbaţii preferă femeile cât mai feminine care au un păr lung. Un păr lung este o notă distinctă a feminităţii. Părul lung, strălucitor şi bine îngrijit atrage privirile celor din jur. O femeie cu părul lung se simte ea însăşi feminină, frumoasă şi plăcută celor din jur.

Poartă-te ca o lady şi adoptă o nouă coafură, una romantică. Lasă-ţi părul să crească, foloseşte şampoane şi tot felul de alte produse de hairstyle care să îngrijească firul de păr, să stimuleze creşterea acestuia. Fă-ţi bucle şi adoptă o atitudine pe măsură, una de lady.

Investeş-te în cultura ta !

Mulţi bărbaţi îşi doresc  o parteneră  de  viaţă frumoasă şi inteligentă.  Nu poţi fi o lady doar cu o personalitate pe măsură, cu un fizic ireproşabil şi atât, trebuie să araţi asta din toată fiinţa ta. Investind în cultura ta poţi să susţii mai uşor o discuţie despre aproape orice. Un bărbat nu îşi doreşte alături de el o femeie cu care nu poate vorbi mare lucru. Investeş-te aşadar în  biblioteca ta, bifând pe listă bestsalleruri.

Adoptă o ţinută romantică !

romantica

Romantismul nu se demodează nicicând. Nicicând o femeie romantică, cu o ţinută elegantă, aleasă cu atenţie, cu mult gust nu va trece neobservată. Femeia trebuie să fie cât mai feminină, cât mai elegantă şi asta nu se poate altfel decât cu fustă sau cu rochie. Poţi merge pe o linie clasică, cuminte fustă cu volane în culori deschise şi o bluza vaporoasă sau o rochie albă sau somon fume dintr-un material preţios, accesorizat cu o pereche de pantofi cu toc în aceeaşi nuanţă sau una complementară. De asemenea, poţi opta pentru o rochie lungă cu voal care este feminină şi pune în evidenţă frumuseţea picioarelor.

Atitudinea de lady

O lady trebuie să fie diplomată.  Sa cunoască regulile de bun simţ. O lady se respectă, arată respect în toate acţiunile deprinse de ea şi cere respect de la cei din jur. O lady este rafinată şi nu se pretează să facă gesturi urâte. O lady aşteaptă înainte să se aşeze la masă să i se tragă scaunul de către domn, aşa cum de altfel nu va râde zgomotos în public sau nu îşi va pune geanta pe masă. O lady trebuie să fie cizelată.

O lady este feminină, naturală

model

 

O lady se îngrijeşte de ea însăşi pentru că nu uită nicicând că e femeie. Se respectă pe  ea şi impune respect. O lady este o femeie naturală, feminină, cochetă, care nu ştie ce înseamnă kitschul şi prostul gust.O lady este o femeie irezistibilă  atât prin frumuseţe dar şi prin atitudine, care nu răspândeşte ideea de agresivitate sau de vulgaritate.

Tu ce faci ca să fii o lady ?

 

More in Modă şi Frumuseţe

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top