Femini.ro

Cum să iubeşti ziua de luni

Carieră şi dezvoltare

Cum să iubeşti ziua de luni

 

Este posibil să iubeşti ziua de luni, chiar este posibil să o iubeşti atât de multă încât te trezeşti dinainte ca alarma să sune şi să trebuiască să sari din pat să-ţi faci micul dejun şi să alergi la serviciu. Acum, înainte să te gândeşti că ai băut prea multă cafea şi aproape ce ai înnebunit, trebuie să te atenţionez că am trecut şi eu prin asta.

Duminica pentru mine este stresantă deoarece ştiu că urmează luni şi trebuie să o iau de la capăt şi mă simt asemenea unui hamster deoarece se presupune că trebuie să trăiesc într-un mod anume.

Este nevoie de foarte multă muncă, aşa că, această viaţă mă face să mă simt incredibil de „pe val”. iată cum am învăţat eu să iubesc ziua de luni:

Fii fericită cu viaţa ta

Un motiv pentru care oamenii se simţi împotmoliţi şi nesatisfăcuţi cu vieţile lor şi cu carierele este că 9.5 nu înseamnă de fapt 9.5. De fapt, este mai mult undeva de un 8.6 sau chiar mai puţin. Mai apoi, după muncă, intervin şi responsabilităţile zilnice ale vieţii înainte de a te aşeza în pat, extenuantă, la sfârşitul zilei. Şi după care, repet, zi după zi, vreme de 40 ani sau chiar mai mult- dacă eşti norocoasă.

Îmbunătăţeşte-ţi viaţa şi scapă de acele activităţi „goale”- acestea care îţi mănâncă tot timpul şi care nu adaugă nici un fel de valoare vieţii tale.

Businesswoman in office

Devin-o un expert în ceea ce priveşte propria persoană

Pentru a iubi ziua de luni, este foarte important să înţelegi cine eşti. Când ştii cu adevărat care sunt lucrurile care te luminează, care sunt puterile tale şi ce tip de serviciu şi mediu ţi se potriveste, ce tip de personalitate ai şi mai ales, tot programul care ţi se potriveşte şi te energizează, atunci poţi alege drumul care se aliniază cu aceste trăsături.

Atunci, acordă atenţie asupra modului în care te simţi; eşti mai energică, ai mai multă plăcere în legătură ce ceea ce faci sau îţi este şi mai rău? Cu cât iei mai repede acţiune, cu atât vei înţelege şi tipul de mediu de lucru care te ajută să iubeşti absolut orice zi a săptămânii.

Munceşti în mediul care te pasionează

Este foarte dificil să iubeşti ziua de luni dacă simţi că munca prestată de tine nu are nici un sens, nici un înţeles, nici o insemnanate. Când eşti pasionată de ceea ce faci, jobul devine mult mai mult decât un salariu. Când simţi că eşti „pe val” cariera ta devine mult mai importantă şi simţi că orice faci are un impact asupra ta. Dacă nu eşti încă sigură în legătură cu lucrurile ce te pasionează, fă-ţi o listă şi caută exact ceea ce-ţi doreşti.

Foloseşte fiecare zi pentru a deveni cea mai bună versiune a ta

Poate munca ta nu este incredibil de plăcută şi cauţi întotdeauna un plan de ieşire şi nu foloseşti timpul la jobul curent pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Doreşti să-ţi dezvolţi abilităţile de lider? Întreabă dacă poţi prelua iniţiativa, plănuieşte o petrecere pentru companie sau chiar devin-o un mentor pentru un angajat nou.

Woman listening to music and using the computer

More in Carieră şi dezvoltare

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top