Femini.ro

Cum să-l faci să se gândească la tine tot timpul

Eşti mămică...

Cum să-l faci să se gândească la tine tot timpul

 

Crezi că partenerul tău de viaţă se gândeşte la tine acum? Cum te-ai simţi să ştii că răspunsul la această întrebare întotdeauna este da? Cum poţi să-l faci să se gândească la tine tot timpul indiferent de treburile ce le are de făcut, indiferent de persoanele ce le are în faţă?

Ei bine, se pare că sunt anumite metode simple prin care poţi încuraja mintea partenerului tău pentru ca acesta să se concentreze întotdeauna şi să se gândească la tine.

Cu câteva cuvinte bine plănuite dimineaţa, urmate de ceva „mmm” pe tot parcursul zilei, nu va mai putea să-şi facă treaba la serviciu.

Începe subtil, devreme dimineaţa

Dacă doreşti să se gândească la tine toată ziua, mergi prin faţa lui, oricât de mult posibil, în lenjerie intimă şi în mod total accidental împinge-te către corpul lui când este pregătit să plece la lucru. Niciodată nu strică să te apleci să iei ceva de pe covor!

Sărută-l

Chiar înainte de a ieşi pe uşă, oferă-i un sărut la care să se gândească toată ziua- acel tip de sărut care-l pune serios pe gânduri „ să mai plec, să rămân?”. Un sărut de cinci minute, un teasing aşa cum n-a mai auzit nici Parisul. Sau dacă-l cunoşti foarte bine, poţi începe cu un anumit act ce-i place la nebunie, dar bineînţeles pe care să nu-l termini.

Laughing young woman talking on the phone over gray background

Sună-l sau dă-i mesaj

Foloseşte o formă de tehnologie modernă pentru a-i spune doar „Mmm…”. Atâta vreme cât nu-i monitorizezi device-ul lui cu tot felul de imagini sugestive, pornografice, este în regulă şi în mod clar se va gândi toată ziua la tine deoarece dorinţa ta îl va duce cu gândul la o surpriză senzuală.

Ascunde ceva „naughty”

Ei bine, ştii că-i place ceva şi dramatic şi sexy în acelaşi timp, aşa că fii atentă ce-ţi propun: nimic nu-l va face să se gândească la tine toată ziua înafară de o pereche de chiloţi dantelati pe care să-i găsească în servieta lui la muncă. Ai grijă să-i pui la loc sigur dar vizibil, undeva de unde să nu cadă în mijlocul unei şedinţe sau la restaurant când este la o întâlnire de afaceri- asta dacă nu vrei ca şi colegii să se gândească la tine toată ziua.

Fă ceva complet neaşteptat

Dacă întotdeauna vă întâlniţi la ora 7 după amiază, veniţi de la muncă, mâncaţi şi etc, poate este momentul să vii cu altceva. Surprinde-l şi mergi în faţa biroului sau doar îmbrăcată într-un trench şi nimic pe dedesubt sau dă-i întâlnire la un bar şi instruieşte-l să-ţi spună „Isabela”, spre exemplu.

Laudă-i talentele în dormitor

Spune-i ce iubeşti cel mai mult la el în pat. Gândeşte-te la acele mişcări pentru care şi-a dat toată silinţa şi i-a ieşit de minune. Ai încredere în mine când îţi spun că va adora tot ceea ce-i spui şi-l vei încuraja să vină şi cu mai multe metode prin care să te satisfacă şi care, bineînţeles, ţie „nu-ţi vor plăcea deloc.”

Laughing woman in black dress holding two gift boxes on gray background. Looking at camera

More in Eşti mămică...

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top