Femini.ro

Cum să pari mai slabă. Descoperă 3 trucuri de mare efect!

Fashion

Cum să pari mai slabă. Descoperă 3 trucuri de mare efect!

Femeile sunt mereu într-o continuă luptă cu kilogramele în plus. Dar se întâmplă câteodată ca până și cele mai drastice diete să nu își facă efectul numaidecât, așa că rămâne să maschezi imperfecţiunile prin unele trucuri bine cunoscute în modă. Iată cele mai bune trucuri prin care poți să pari mai slabă!

1. Poartă dungi pe verticală

dungi

Scoate-ți din garderobă bluzele sau tricourile ce prezintă dungi pe verticală, căci acestea conferă un spectaculos efect de slăbire. Atenție! Evită dungile pe orizontală și asta pentru că măresc vizual, ceea ce înseamnă că ți-ar adăuga câteva kilograme în plus. Pe de altă parte, evită piesele vestimentare care prezintă modele florale mari sau forme geometrice mari ce pot mări.

2. Poartă haine lejere, dar nu extrem de largi

Deși aparent pare ușor să îți completezi garderoba cu haine largi, acest lucru nu este și benefic pentru tine. Îți ascunzi toată frumusețea sub haine largi care nu transmit nimic. Evită hainele foarte largi și asta pentru că nu avantajează pe nimeni, poți în schimb să mizezi pentru unele ușor lejere. Cu toate că pare o soluție, purtarea hainelor strâmte nu este cea mai bună variantă pe care poți să o iei în calcul. Și zic asta pentru că dacă vrei să maschezi mai multe kilograme în plus, hainele mulate nu te vor avantaja deloc. Evită-le!

rochie neagra 2

Rochia neagră este o piesă vestimentară de mare excepţie intrucat negrul camuflează foarte bine imperfecţiunile şi în acelaşi timp dă o notă misterioasă femeii. Un eveniment cu dress code poate fi uşor trecut dacă ţinuta este compusă dintr-o rochie neagră.

Totuși, dacă vrei să maschezi zona taliei, există unele bluze cambrate (strâmte) pe bust și ușor evazate, largi, în zona taliei. Acest gen de bluze subliniază zona bustului și ascunde în schimb zona taliei. Dacă ai totuși un bust mult prea generos, nu alege astfel de bluze în nuanţe calde, ci reci. De asemenea, rochiţele baby doll sunt o alegere inspirată dacă vrei să maschezi talia și partea de jos. În plus, aceste rochiţe sunt foarte feminine și merită să ai câteva în garderobă.

baby doll

Alt gen de bluze care te-ar avantaja în cazul în care ai bustul și talia mare, sunt cele de tipul tunică, care ascund din imperfecţiuni.

baby doll2

3. Mizează pe nuanţe reci

Negrul este acea nonculoare pe care o preferă multe dintre noi și asta pentru că ne ascunde unele imperfecţiuni de care numai noi știm, dar ne conferă și încredere. În plus, o rochie neagră este potrivită orişicând, așa că de ce n-am iubi această nuanţă?! O rochie ușor lungă neagră este nu numai feminină, dar îți poate sublinia frumusețea, este şi o soluție pentru a masca kilogramele în plus de care știi doar tu și cântarul. Îți mai poți completa garderoba cu haine în culori reci care subţiază cum nu se poate mai bine. Evită în schimb albul care amplifică, adică te va face să pari mai plinuţă.

Tu la ce trucuri apelezi atunci când vrei să ascunzi din imperfecţiuni? Spune-ne pe femini.ro! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să ne dai un like pe Facebook și share!

Poti să mai citești și trucuri prin care poți să pari mai înaltă.

More in Fashion

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top