Femini.ro

Cum să porţi ruj închis la culoare pe timpul zilei

Fashion & Shopping

Cum să porţi ruj închis la culoare pe timpul zilei

Când temperaturile sunt în scădere iar frunzele încep să-şi schimbe culoarea, noi, obsedatele de frumuseţe ne schimbăm nuanţele la produsele pentru machiaj cât ai zice „peşte”; există totuşi o şansă să ezităm să purtăm un ruj închis la culoare pe timp de zi, mai ales dacă nu suntem chiar nişte firi extrovertite.

De vreme ce o nuanţa de fructe de pădure este potrivită indiferent de toamna anului în care te afli, în 2016 ne-am gândit să-ţi spunem că celebrităţile ne îndeamnă să ne aventurăm în nuanţe mai închise, mult mai închise, mai extreme în tot ceea ce înseamnă frumuseţe.

Acum, înainte de a ne spune că ai păstrat un ruj închis la culoare doar pentru Halloween, lasă-ne să ne spunem punctul de vedere; am întrebat câţiva specialişti şi aceştia ne-au sărit în ajutor pentru a ne spune şi pentru a ne arăta cât este de simplu şi uşor să porţi un ruj închis la culoare, în orice nuanţă, chiar şi pe timpul zilei.

Kira Paran, Edmonton

Cheia către a purta o astfel de nuanţă pe timp de zi este a menţine restul feţei fresh şi luminoasă. Îmi place să îmi hidratez pielea şi să folosesc un primer, un anticearcan şi o cremă BB pe restul feţei. Pentru mine, conturarea şi adăugarea unui ruj închis la culoare pe timp de zi mi se pare puţin cam prea dramatic. Îmi place să păstrez lucrurile simple. Adaug un rimel, puţin blush şi gata! De vreme ce culoare buzelor adaugă foarte mult întregului look, de ce să nu fie acesta punctul central al feţei?

4

Katie Elwood, Vancouver

În timpul zilei, recomand să combini un astfel de ruj cu o piele ce arată şi este curată şi cu un machiaj al ochilor cât se poate de minimal. Eu optez întotdeauna pentru un fard de pleoape nud şi câteva straturi de mascara, având în vedere că am nevoie. Este ideal să-ţi faci pielea să strălucească cu un blush simplist însă nu copleşi tenul cu prea multă culoare.

Colleen Conroy, Vancouver

Sunt o fană înrăită a acestui tip de ruj- închis la culoare şi mat dacă se poate. Chiar dacă trebuie să plec de acasă la 5 dimineaţa, chiar îmi poţi da pe buze un ruj roşu- fără restul fetei aranjate sau părul prins. Dacă ai timp, corectează puţin imperfecţiunile, un blush natural în obraji, sprâncene îndrăzneţe şi puţină mascara.

Poate arată super stylish pe timp de zi, chiar dacă alegi să porţi haine casual. Alt bonus: te salvează de timp deoarece poţi arăta obosită, poţi fi obosită dar un astfel de ruj scoate din anonimat având în vedere că ai nevoie doar de 5 minute să finalizezi întregul look.

Shawna Friedberg, Toronto

Câteodată poate fi destul de dificil să porţi un astfel de ruj deoarece nu vrei să arate prea trashy, la ora 2 după amiază într-o marţi. Consider că un ruj închis la culoare poate fi folosit cu încredere în orice nuanţă însă cu efectul „ombre”. Aplică un creion pe buze, după care în centrul buzelor pune o cantitate mică de ruj pe care să o distribui cu ajutorul unui deget.

3

More in Fashion & Shopping

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top