Femini.ro

Cum să scapi de rădăcinile albe fără vopsea

Întreţinere

Cum să scapi de rădăcinile albe fără vopsea

Dacă nu eşti încă pregătită să te vezi cu rădăcinile albe în totalitate şi mai mereu trebuie să dai fuga la salon de fiecare dată când vezi că au început să crească, trebuie să ştii că mai sunt şi alte soluţii.

Încearcă una sau chiar pe toate din ideile noastre mai jos menţionate pentru a arăta mai tânără cu câţiva ani şi pentru a scăpa numaidecât de rădăcinile albe, dar fără pic de vopsea!

Foloseşte o pudră temporară

“Color Wow Root Cover Up” acoperă rădăcinile albe extraordinar de repede, fără pic de dezordine şi este şi rezistentă la transpiraţie, rezistentă la apă, până când te decizi să te speli pe păr cu şampon. Este disponibil în mai multe nuanţe, aşa că este perfect pentru fiecare culoare de păr.

Foloseşte capătul mai mic al periei pentru a aplică pudra la rădăcinile mai lungi crescute deja, începând de la scalp către exterior. Repetă procedura până când albul va dispărea. Lasă să se aşeze produsul vreme de câteva minute şi cu peria mai mare mai perie-l o dată. Dacă ai aplicat prea mult, cu ajutorul unui uscător de păr, îndepărtează pudra în exces.

Încearcă aerograful

“Airpod airbrush 24-hour root touch-up & hair color” este o maşinărie micuţă ce acoperă rădăcinile albe doar cu ajutorul unui buton. Rezultatul este cât se poate de neaşteptat, asemănător vopsirii la salon.

Alege cea mai apropiată nuanţă de firul tău de păr; pentru zone mici sau detaliile din jurul feţei, inclusiv sprâncene, foloseşte viteza numărul 1. Pentru zonele mai mari, foloseşte viteza numărul 2. Ţine device-ul la 2 cm maxim de părul tău, apasă butonul de spray şi aplică cu uşurinţă, într-o mişcare continuă.

Angry irritated young woman straightening her hair using hair straightener over white background

Spray

“Rita Hazan’s Root concealer touch-up spray” vine în 5 nuanţe ce se mulează perfect pe orice ton de păr. Formula umple până şi cele mai subţiri zone pentru a crea iluzia de păr şi de densitate a acestuia, explică specialiştii. Produsul va rămâne pe păr pânã te decizi să samponezi.

Înainte de utilizare, agită-l bine şi ţine-l la distanţă de aproximativ 5 cm de firele tale de păr, folosind expres numai pe rădăcinile albe. Evită să exagerezi cu acest produs.

Mascara

Când eşti într-o alergătură continuă şi nu mai ai timp de absolut nimic, tot ce trebuie să faci este să iei ceva ce în mod sigur ai deja în geantă, şi anume, mascara, un liner, o pudră de sprâncene, sau orice altceva ce are aderenţă la păr, explică specialiştii. Alege cea mai apropiată nuanţă a culorii tale naturale de păr şi aplică.

Tehnologie

“Gray Away’s Root touch up magnetic powder” se ataşează de fiecare fir de păr asemeni unui magnet, asigurând firelor de păr o acoperire serioase. Această pudră, cu siguranţă nu va merge nicăieri, nu se va îndepărta, până nu-ţi vei şampona părul.

Foloseşte bureţelul aplicator ce vine la pachet o dată cu pudra şi aplică pe firele de păr curate, uscate şi bineînţeles, pieptănate. De recomandat este să aplici câte o cantitate mică de pudră peste rădăcinile albe, începând de la scalp către exterior. Reaplica dacă este necesar.

Portrait of a happy cute woman with wet hair isolated on a white background

Continue Reading
You may also like...

More in Întreţinere

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top