Femini.ro

De ce femeile complicate atrag cei mai buni bărbaţi?

Îndrăzneşte!

De ce femeile complicate atrag cei mai buni bărbaţi?

 

Crezi că femeile complicate ajung într-un final singure? Gândeşte-te din nou, spun specialiştii.

O femeie este complicată dintr-un motiv deosebit de întemeiat şi anume: pentru a se separa de bărbaţii excitaţi, nevoiaşi şi disperaţi şi să ajungă să-i cunoască pe cei ce caută iubirea unică, cei care o adoră şi o apreciază.

Aceste teste sunt doar oportunităţi adevărate pentru ca un bărbat să înceapă să-i demonstreze că el este alesul, că este cel care o va proteja, o va iubi şi-i va fi loial ei şi numai ei pentru toată viaţa.

Iată cum arată femeile complicate în relaţie cu bărbaţii buni:

Un cuplu este la o întâlnire în oraş, la un film; este deosebit de târziu şi filmul stă să înceapă. Bineînţeles au venit cu maşini separate pentru că ea este o femeie independentă ce nu depinde de un bărbat şi situaţia este că au parcat pe părţi total opuse şi acum plănuiesc să meargă la restaurant dacă tot au pierdut filmul.

romantic evening date in restaurant  happy young couple with wine glass tea and cake

Când realizează că au parcat în părţi total opuse, el se oferă să o conducă la maşină.

–           Ea spune: „Nu, este în regulă deoarece ai avea prea mult de mers şi nu are nici un sens să faci acest drum de două ori. Ne vom întâlni la restaurant.”

–           Ce înţelege el: „Apreciez că eşti un gentleman şi te-ai oferit însă sunt bine.”, aşa că o îmbrăţişează şi se duce la maşina lui.

El tocmai a picat testul. În mod ironic, ea nici măcar nu a realizat că-i oferă acestuia oportunitatea de a demonstra că este un bărbat care se ţine de ceea ce spune, acel tip de bărbat care luptă pentru valorile sale, acel tip pe care-l căuta femeile complicate, ca şi în cazul de mai sus, prezentat de un psiholog celebru.

Un răspuns mai bun

„Nu este nici o problemă deoarece şi tu porţi tocuri şi este zăpadă, spre exemplu. Sunt mai mult decât fericit să merg cu tine. Mergem la maşina ta şi după mă laşi tu la a mea. Mai mult decât atât, sunt sigur că ai nevoie de cineva care să dea zăpadă de pe maşină.”

În acest mod, nu numai că a demonstrat că este un gentleman, dar creează şi oportunitatea de a face un contact fizic delicios de vreme ce se ţin braţ de braţ.

În mod inconştient, în mintea unei femei complicate va începe să se deschidă acea conversaţie de genul: „voi permite acestui tip accesul la mintea, corpul şi sufletul meu?”

O femeie simte nevoia ca bărbatul să recunoască dorinţa ei de a fi adorată şi protejată. Bărbaţii evoluaţi sunt capabili de asta de vreme ce alţii, nu. O femeie înţeleaptă va aştepta bărbatul care trece aceste teste şi va da uitării bărbaţii care nu se ridică la standardele sale, pe care poate le are la nivel inconştient.

Mai mult decât atât, femeile complicate atrag cei mai buni bărbaţi din cauză că-şi menţin standardele şi aşteptările înalte şi acceptă doar bărbatul dispus să facă sacrificii şi să-şi dea seama de cum poate crea a conexiune între ei.

Faces of smiling dates in winterwear looking at camera

More in Îndrăzneşte!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top