Femini.ro

De ce iubesc meseria de instructor de fitness

Fii în formă

De ce iubesc meseria de instructor de fitness

Când te afli în prezenţa unui instructor de fitness pasionat, autentic, ştii, aproape instant- o simţi, deoarece incitarea se vede în ochii lui, cuvintele sunt numai despre acest subiect, postările pe site-urile de socializare sunt întocmai, limbajul corpului şi sentimentele ce le oferă pe parcursul orelor, toate te fac să crezi că este prezent doar pentru a te face pe tine să te simţi bine şi pentru a te provoca la maxim.

Ne declarăm extraordinar de inspirate de un astfel de instructor de fitness şi din această cauză simţim nevoia să întrebăm de unde au această energie, acest gust pentru viaţă şi iată care au fost răspunsurile cele mai bune:

Studenţii mă inspiră

“Fie de este 6:30 dimineaţă sau 7 seară, ora trebuie să se ţină dacă sunt instructor de fitness. Nu contează ce s-a întâmplat la serviciu, prin ce dramă treci cu partenerul acasă sau cât eşti de stresată, vii la oră, vii la mişcare. Este uimitor tot acest efort şi mă inspiră. Am învăţat foarte multe cu şi de la cursantele mele şi din această cauză iubesc ceea ce fac deoarece observ cum munca mea le umple viaţa şi le-o alimentează cu voie bună şi energie.”

Un student într-o poziţie ciudată

“Mă simt inspirată de foarte multe ori şi în moduri total diferite aşa că de fiecare dată caut să am conexiuni adânci, legături chiar cu cei care-mi trec pragul la sală pentru a le oferi şi lor oportunităţi să exploreze ceea ce credeau imposibil până-n prezent. De foarte multe ori văd câte o persoană ce reuşeşte să stea într-o anumită poziţie incredibil de dificilă şi faţă de care avea o temere în trecut. Ca şi instructor de fitness, dar ca şi om, această acţiune este incredibilă deoarece asta înseamnă să mergi mai departe de barierele ce ţi le impui de unul singur.”

young healthy people group exercise fitness and get fit

Rolul pe care-l are fitness-ul în viaţa cuiva

“Când aveam 22 ani tatăl meu a făcut un infarct şi a ajuns la spital pentru operaţie. La întoarcere a fost nevoit să-şi schimbe dieta aşa că amândoi am început să mergem la sală. La 5 dimineaţa mă trezea, mergeam la sală iar acolo el monopoliza banda iar eu bicicleta. Tatăl meu a devenit partenerul meu de sală şi iubeam să ne facem corpurile puternice împreună dar şi relaţia mult mai rezistentă.

Din această cauză, pot spune că aceasta este cea mai mare inspiraţie când vine vorba de rolul pe care-l poate juca fitness-ul, exerciţiile în general în viaţa cuiva. Văd în fiecare zi persoane care vin alături de mine în sală spunându-mi că doresc să fie mai sănătoase, să arate şi să se simtă mai bine, să fie mai încrezătoare iar când fac acest lucru, simt că sunt în locul care trebuie şi fac ceea ce mi-a fost menit.”

Un zâmbet în mijlocul antrenamentului

“Nici nu mai trebuie să menţionez că un antrenament nu este deloc uşor, aşa că, în momentul în care văd o reflexie a unui client în oglindă care zâmbeşte cu gura până la urechi, mă umple cu atât de multă fericire şi inspiraţie încât nu-mi mai vine să mă opresc. “

young healthy people group exercise fitness and get fit

More in Fii în formă

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top