Femini.ro

De ce nu se apropie de tine? Ce-l sperie?

Entertainment

De ce nu se apropie de tine? Ce-l sperie?

 

Ai stat vreodată şi te-ai întrebat de ce, chiar dacă eşti îmbrăcată de toţi cei din jur te fluieră şi pe reţelele de socializare la fotografii ai sute de like-uri, prietenele tale ţi-au spus că eşti de nota 10, cel de care-ţi este drag nu se apropie deloc de tine?

Având în vedere că şi eu, deseori mă găsesc în această situaţie, m-am gândit că este mai mult decât necesar un astfel de articol pentru a vedea împreună de ce nu se apropie bărbatul dorit de tine, chiar dacă poate, îl atragi:

Îi este frică de respingere

Poate nu ştii asta, poate crezi că este ridicol şi ar trebui să vină numaidecât la tine. Cu toate acestea însă, bărbaţii întotdeauna îşi calculează şansele de respingere şi acestea de foarte multe ori sunt mai puternice decât atragerea.

Din această cauză, un gentleman întotdeauna va căuta un semnal pentru a şti că nu eşti luată deja; cei băuţi şi care joacă la mai multe capete, nu vor pune prea multă importanţă pe toate semnalele din lume.

Surprised young man looking at the camera over white background

Nu te prezinţi bine

Toate femelele din regatul animalelor- şi-mi pare rău că fac referire la ele- ştiu cum să se prezinte în faţa masculului ce-l doresc. În acest mod semnalizează că trebuie să se apropie; asta atrage şi din această cauză frica de respingere atinge cote minime.

Este mult mai simplu decât pare; dacă doreşti să se apropie de tine, fii naturală, ai tot ce-ţi trebuie acum- chiar dacă ţi-ai uitat tocurile cele mai înalte din lume, acasă!

Cea mai bună cale prin care poţi face asta este să vezi cum este demonstrat iar mai apoi aplică şi tu în viaţa reală. Sunt foarte multe filmuleţe ce te pot ajuta în acest sens.

Nu văd un interes comun

Un bărbat nu se apropie de tine dacă nu vede un interes comun; spre exemplu, mergeţi amândoi la acelaşi club de dans, amândurora vă place să dansaţi un gen anume, deci, există şanse foarte mari să aveţi mult mai multe lucruri în comun şi subiecte de discuţie.

Suntem fiinţe sociale şi din această cauză, tot ce ne dorim este să vorbim şi să ne connectam. Nu suntem făcuţi pentru a sta singuri.

Oamenii au tendinţa de a fi cu mult mai prietenoşi şi mai deschişi în cadrul anumitor grupuri care împart aceleaşi interese şi mai ales, din cauză că există timp nelimitat şi nestructurat de vorbit şi socializat.

Mai mult decât atât, mă simt nevoită să mai precizez că este nevoie doar de 5 secunde să-ţi răpeşti din timpul tău preţios, oriunde te-ai afla şi să-i oferi un semnal bărbatului ce-l placi şi a-i dori să se apropie de tine. Vei seta o diferenţă uriaşă când vine vorba de succesul întâlnirii în sine deoarece din start acesta va vedea şi puţină dorinţă din partea ta, arătându-i că eşti disponibilă pentru el, că ţi se pare interesant şi ţi-ar face plăcere compania lui; în mod clar merită cele 5 secunde!

P.S. priveşte cum chimia dintre voi doi ia amploare în mai puţin de 30 secunde.

Young handsome man with crossed fingers over white background

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top