Femini.ro

De ce nunta ta este mai reuşită când ai copii?

Despre şi pentru pitici

De ce nunta ta este mai reuşită când ai copii?

 

O nuntă este cea mai bună scuză dintotdeauna pentru a fugi departe şi pentru a scăpa de tot stresul de acasă, de realitate, de sarcini, îndatoriri şi da, chiar dacă sună urât, chiar şi de copii.

De vreme ce un cuplu, cu copii, merge la foarte multe nunţi împreună în timpul relaţiei lor, niciodată nu ajungi să te bucuri de aceasta decât atunci când este nunta ta, copiii sunt mărişori şi tu te poţi relaxa şi poţi primi invitaţii cu braţele deschise fără prea mult stres.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună de ce este o nuntă mai bună după ce ai copii:

O scuză bună pentru un babysitter

Nu contează cât de implicaţi sunt bunicii, unchii, mătuşile şi prietenii în viaţa copiilor deoarece să-i rogi să stea cu micuţii câteva zile, înseamnă deosebit de mult pentru voi ca şi cuplu. Mai mult decât atât, te simţi şi mai puţin vinovată când chiar unii dintre aceştia ţi-au plănuit escapada; ei să se descurce cu totul, nu?

Şi o scuză excelentă pentru a te aranja

Spre exemplu eu scriu aceste rânduri îmbrăcată în colanţi şi în tricoul cu care am dormit aseară, fără pic de machiaj şi este ora 11. O nuntă înseamnă să-ţi pui o rochie fancy, să porţi tocuri deosebit de înalte şi chiar să-ţi stilizezi părul- ceva mult mai mult decât o coadă. Şi daaa, acesta este un lucru grozav pentru sănătatea noastră mentală.

Couple in convertible car smiling

Este o ieşire pe care nu trebuie s-o plăteşti sau s-o plănuieşti

O formaţie! Băutură câtă doreşti! Cina probabil nu va fi atât de grozavă însă ce mai contează atâta vreme cât tu nu ai gătit-o? Am mai spus o dată de băutură gratis? Nimeni nu apreciază mai mult asta decât un părinte ce a trebuit să aibă ani de zile grijă de copiii lui!

Dansul te scapă de stres

Dacă familia ta este ca şi a mea, probabil veţi avea destul de multe petreceri în pijamale în bucătărie cu copilul de 5 ani care se învârte pe melodiile lui Taylor Swift şi Meghan Trainor, ceva mai bine ca tine, să recunoaştem. Poate descoperi şi abilitatea terifiantă cu totul a micuţei tale de a face twerk! OMG.

Să dansezi cu prietenii tăi şi cu soţul tău pe muzică pentru adulţi este mult mai bine şi te scapă în mod automat de stresul acumulat.

O cale grozavă de a te reconecta cu soţul tău

Să fii părinte transformă un mariaj într-un parteneriat în care concentrarea principală este pusă pe schimbatul scutecelor, hrănit, baie şi lipsă de somn. Însă, o nuntă în care protagoniştii principali să fiţi voi şi dragostea voastră este mai mult decât suficienta pentru a vă aminti cât de norocoşi sunteţi şi cât de fericiţi pentru că aţi ajuns până în acel moment.

Tot ce trebuie să faceţi  este să vă preocupaţi de binele vostru, ca şi cuplu şi să vă bucuraţi de aceste zile singuri deoarece, ce să vezi? Copiii sunt în pat şi nu au nevoie de voi!

Man and woman standing barefoot by the sea and holding hands. Romantic vacation

More in Despre şi pentru pitici

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top