Femini.ro

De ce să te bucuri că eşti o persoană introvertită

Eşti mămică...

De ce să te bucuri că eşti o persoană introvertită

 

Când stai faţă în faţă cu o persoană introvertită, începi să dai înapoi deoarece acest tip de persoane au primit o reputaţie destul de proastă din cauză că nu se pot deschide în faţa nimănui, nu ies în societate şi nu au prea mulţi prieteni.

Dar, cu toate acestea, dacă tu te afli în această situaţie, şi eşti o persoană introvertită, nu mai trebuie să stai şi să asculţi toate răutăţile celor din jur deoarece ai mai multe avantaje decât restul persoanelor. Mai mult decât atât, oamenii din jurul tău ar trebui să-ţi mulţumească pentru ceea ce eşti şi pentru că le eşti prietenă.

Pentru a afla mai multe detalii şi pentru a şti exact care sunt motivele pentru care trebuie să te bucuri că eşti o persoană introvertită, citeşte mai departe!

Eşti o prietenă incredibilă

Stai liniştită şi asculţi tot ce are de spus interlocutorul şi atenţia ta îi este distribuită lui şi atât- da, eşti o prietenă incredibilă deoarece eşti o persoană introvertită şi ai aceste două calităţi excepţionale. Bineînţeles, poate nu eşti acea persoană care aleargă către prietena ei pe ringul de dans însă, când are probleme în familie sau a părăsit-o iubitul, eşti prima pe care o sună, prima care află.

Mai bine decât atât, ai tendinţa de a prefera cercurile mai mici, mai restrânse de prieteni doar cu cei la care ţii şi care ţin la tine. Decât să ai un milion de prieteni însă la nevoie nici unul să nu sară, mai bine una singură şi de mare ajutor- dacă ştii la ce mă refer.

Cute lovely young woman covered face with heatr shaped lollipop over white background

Poţi fi văzută ca şi o persoană misterioasă

Ştii acel tip de persoană care merge de parcă ar ascunde ceva şi care în mod confortabil se aşează pe canapea, cu o privire gânditoare şi care nu acordă importanţă nimănui? Ştii, acea persoană care nu face mare tam tam că a intrat într-o încăpere, care nu este vreodată gălăgioasă, care nu atrage atenţia şi care prezintă acel „je ne sais quoi”? Ghiceşte ce! Şansele sunt ca acea persoană să fie o persoană introvertită, aşa ca şi tine. De fapt, cei mai misterioşi oameni din lume sunt, în general introvertiţi. Gândeşte-te la Johnny Depp, Kristin Stewart şi Blake Lively.

Dormi foarte mult

Îţi aminteşti când am pomenit de ringul  de dans? Ei bine, nu vei fi acolo deoarece, există o şansă foarte mare ca tu să fii acasă, cu o carte în mână în patul tău confortabil sau uitându-te la serialul tău preferat. De vreme ce extrovertiţii sunt în căutare continuă de noi şi noi aventuri în fiecare zi, aproape într-un mod disperat, noi, restul suntem foarte bine odihniţi şi nu bem a doua ceaşcă de cafea la 9 dimineaţa.

Nu-ţi place drama

În general, o persoană introvertită se gândeşte mult mai mult la ceea ce urmează să spună înainte de a o şi spune. Ceea ce înseamnă că sunt şanse mult mai mici de a dezvălui un secret sau de a spune ceva ce nu dorea. Asta înseamnă mai puţină dramă, mai puţine probleme şi peste toate, o sănătate mentală impecabilă.

Young woman sleeping on bed

More in Eşti mămică...

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top