Femini.ro

De ce am spus „nu” propunerii în căsătorie

Entertainment

De ce am spus „nu” propunerii în căsătorie

 

Experţii sunt de părere că trebuie să zici „nu” propunerii în căsătorie în momentul în care simţi că este ceva în neregulă iar persoana cu adevărat nu este cea mai potrivită pentru un asemenea angajament pe toată viaţa.

Să răspunzi negativ propunerii în căsătorie este întotdeauna o opţiune, indiferent unde v-aţi afla şi cine v-ar fi în preajmă; dacă nu doreşti să împarţi restul vieţii cu el, nu-i spune „da”!

Dacă doreşti să auzi mai multe păreri, citeşte mai departe pentru a învăţa din experienţele unora dintre cititoarele noastre:

M-a întrebat înainte să fiu pregătită

„Ne întâlneam în mod oficial de doar 6 luni de zile, lucrurile mergeau bine însă nu pot spune că eram îndrăgostită. Mai mult decât atât, parcă nici nu-l cunoşteam cu adevărat. Într-o seară, am mers la restaurantul nostru preferat şi deodată înainte de desert îl văd cum scoate un inel şi mă cere de nevastă. Pentru un moment nu am putut să mai respir deoarece toţi ne priveau şi ne aclamau.

Nu-mi venea să cred iar răspunsul meu a fost: Putem vorbi mai târziu? L-am sărutat şi toată lumea a crezut că am spus „da”. Pe drumul spre casă am început să-l iau la întrebări, el fiind ferm convins că sunt cea mai bună alegere; mi-am dat seama atunci că nu suntem pe aceeaşi pagină şi după 3 zile am pus capăt relaţiei.”

Surprised young man looking at the camera over white background

Am ştiut că nu este iubire

„Mi-am imaginat dintotdeauna că viitorul meu soţ mă va cere de nevastă într-un loc super romantic şi privat din cauză că nu sunt genul de persoană ce-şi doreşte toată atenţia asupra sa.

Eram împreună de doi ani şi a ajuns să mă ceară în cel mai groaznic mod posibil- la un meci de baseball la „kiss cam”. În acel moment am îngheţat şi chiar nu ştiu dacă din cauza propunerii în căsătorie sau din cauza interiorului meu.

În acel moment am realizat că nu-l iubesc, am plâns foarte mult şi i-am spus că răspunsul meu este „nu”. Am fost îngrozită de toată această experienţă dar aşa mi-am dat seama că nu este persoana potrivită pentru mine.

Greşiţi unul pentru celălalt

„Aveam o relaţie care s-ar putea descrie ca fiind cu foarte multe suişuri şi coborâşuri. Întotdeauna ne certam şi ajungeam să ne împăcăm de fiecare dată, oricât de groaznic ne simţeam după. Nu eram potriviţi unul pentru celălalt dar nici unul dintre noi nu era destul de puternic pentru a pune punct şi a merge mai departe.

A ajuns să mă ceară de soţie în momentul în care i-am spus că cel mai bine pentru noi ar fi să mergem pe drumuri separate. Cred că prin aceasta a crezut că voi reveni din nou în acelaşi cerc vicios.

Când a pus întrebarea, i-am spus că „nu” şi asta a însemnat sfârşitul relaţiei. A fost cel mai bun lucru pentru amândoi şi în prezent sunt căsătorită cu o persoană pe care o iubesc din tot sufletul şi chiar avem o relaţie sănătoasă. Cred că şi el se întâlneşte cu cineva de o perioadă. Deci, totul este bine.”

Portrait of a man hiding a flowers bouquet behind his back to surprise to a female

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top