Femini.ro

Decizii grele şi cum faci faţă acestora, în funcţie de zodie

Horoscop

Decizii grele şi cum faci faţă acestora, în funcţie de zodie

 

Berbec

Ca şi un Berbec optimist, eşti cât se poate de onest. Iei decizii bazate pe cum te fac lucrurile să te simţi. Când eşti pus faţă-n faţă cu una, îţi onorezi valorile şi alegi ce se simte cel mai adevărat, autentic pentru tine.

Taur

Nativii zodiei Taur sunt cunoscuţi a fi super, dar, SUPER încăpăţânaţi. Iei decizii bazate pe practicalitate. Preferi deciziile care-ţi oferă un fel de siguranţă; o dată ce ai luat una, ţii de ea şi cu dinţii.

Gemeni

Semnul tău zodiacal este extrem de indecis; este foarte dificil pentru tine să rămâi şi să te mulţumeşti doar cu o singură alegere din cauză că eşti înconjurat numai de opţiuni şi posibilităţi. Când ai de luat o decizie dificilă, alegi ceea ce este mai armonios social deoarece adori ca oamenii să te facă să te simţi bine.

Rac

Nativul zodiei Rac este sentimentalist şi loial, aşa că, de foarte multe ori va lua decizii cu inima; vei alege ce se simte bine pentru tine şi de foarte multe ori acestea sunt bazate pe simpatia pentru tine sau faţă de alţii.

Leu

Eşti o persoană dominantă şi expresivă; când iei o decizie, te uiţi la acea alegere care ar putea şi-ţi va aduce, cu siguranţă, cele mai multe beneficii în viaţă. Există şansa, de foarte multe ori, ca acestea să nu fie chiar cele mai bune, însă, le execuţi cu tărie.

Businesswoman in office

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară pot fi extrem de metodici. Eşti analitic când vine vorba de alegeri; te uiţi la fiecare lucru în parte din unghiuri diferite şi iei în considerare toate părerile pro şi contra înainte de a lua decizia corectă.

Balanţă

Nativii zodiei Balanţă sunt extrem de diplomaţi dar şi indecişi. Tu, eşti cel mai bun când vine vorba de acele decizii ce ţin de persoană şi de relaţii. În luarea acestora, onorezi justiţia, adevărul dar, bineînţeles, şi armonia.

Deciziile tale vor fi întotdeauna corecte.

Scorpion

Tu poţi lua foarte uşor decizii grele; cu grijă iei în considerare opţiunile înainte de a le pune în vigoare. Ai tendinţa să rămâi şi să meditezi asupra uneia mai mult decât suficient şi o dată ce te-ai decis, cu tărie crezi că este şi cea corectă.

Săgetător

Ai tendinţa de a lua decizii în mod impulsiv, dar, de cele mai multe ori ai şi motive bune şi întemeiate pentru alegerile tale. Eşti indecis însă ai noroc că pentru tine nu există prea multe dubii când vine vorba de o opţiune.

Capricorn

Eşti foarte responsabil şi disciplinat. Întotdeauna iei cele mai practice decizii. Valorifici tot ce înseamnă eficienţă şi productivitate şi din această cauză, alegerile tale sunt mai mult standard, tradiţionale.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane independente şi inovatori în gândire; când vine vorba de decizii, vor face întotdeauna alegeri bazate pe binele social. Gândesc înainte de a acţiona iar deciziile lor întotdeauna vor asigura cele mai multe beneficii pentru toată lumea.

Peşti

Ca şi nativ Peşti, vei lua decizii bazate pe ceea ce se aliniază cel mai bine cu spiritualitatea ta. Niciodată acestea nu vor face rău cuiva. Eşti o persoană înţeleaptă iar alegeriile sunt întocmai valorilor tale.

Shaking hands with hand buzzer

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top