Femini.ro

Demi Lovato renunţă la muzică?

Entertainment

Demi Lovato renunţă la muzică?

Demi Lovato este cunoscută mai mult pentru rolurile sale în serialele pentru copii decât prin intermediul muzicii sale, însă, chiar şi aşa, în momentul în care a anunţat pe 4 octombrie că va renunţa la lumina reflectoarelor, aceasta a stârnit frica în rândul fanilor săi, sau mai precis, a muzicii sale.

Cu toate acestea, trebuie să precizăm faptul că nu este la prima abatere, nu este pentru prima dată când spune că renunţă şi face o astfel de declaraţie. Pe 20 iunie, pe aceeaşi reţea de socializare a menţionat că renunţă, doar pentru a reveni 24 ore mai târziu- nu mai înţelegem nimic, dragă Demi.

Cu aproape 40 milioane de fani ce o urmăresc numai pe twitter, Demi Lovato trebuie să mulţumească foarte multă lume, aşa că putem înţelege de ce simte nevoia să abandoneze totul din când în când. Dar, cu muzica, este destul de dificil de proiectat, de ştiut când va face următorul pas, având în vedere că repertoriul ei nu este tocmai vast.

În interviul recent dat pentru cei de la „Glamour”, Demi vorbeşte deschis despre dependenta sa şi sănătatea mentală, având în vedere că au fost foarte multe zvonuri. Mai mult decât atât, am aflat că s-a înscris într-un program pentru dependenţi, într-un centru specializat şi a început să vorbească în public în cadrul anumitor conferinţe pentru a influenţa şi mai mulţi oameni să vorbească despre starea sănătăţii mentale.

Adiţional la rolul său de luptător pentru sănătatea mentală, Demi Lovato este şi un avocat al gândirii pozitive şi tot ce presupune acest lucru. Cântăreaţa s-a confruntat cu o încredere de sine scăzuta şi cu bulimie în trecut aşa că în prezent face tot ce-i stă în putinţă pentru a ajuta femeile să se simtă bine cu ele însăşi.

În acelaşi articol a vorbit şi despre cearta avută şi cu Taylor Swift şi trupa sa de dansatoare, spunând: „Să fiu sinceră acum, până la capăt, şi asta probabil îmi va aduce şi mai multe probleme, nu văd nici o persoană în orice trupă de dans a oricărui artist care să aibă un corp normal, aşa cum avem noi majoritatea. Este această falsă imagine legată de modul în care ar trebui să arate o femeie, dar bineînţeles, şi un bărbat. Însă vă spun că nu este nimic real.” Şi aceasta nu este prima dată când a făcut un atac la persoana Swift deoarece îşi sprijină prietena, pe Ke$ha în cadrul procesului împotriva lui Dr. Luke vorbind şi despre alte femei cu influenţă- aici incluzând-o şi pe Taylor Swift care ar trebui să-şi folosească faima pentru a face bine.

Oricum ar fi, se pare că misiunea artistei pentru tot ceea ce înseamnă binele umanităţii, alături de cariera în muzică unde este susţinută de Nick Jonas şi managerul Phil McIntyre, Safehouse Records, ar putea fi de ajuns pentru ca o persoană normală să-şi păstreze viaţa ocupată de acum şi pentru totdeauna. Dar există o intuiţie care nu-mi dă pace şi-mi spune că vor mai fi astfel de căderi în viitor, cel puţin pe plan muzical.

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top