Femini.ro

Doreşti să fii mai atrăgătoare? Încetează să mai faci aceste lucruri!

Eşti mămică...

Doreşti să fii mai atrăgătoare? Încetează să mai faci aceste lucruri!

Sunt foarte multe căi prin care îţi poţi îmbunătăţi imaginea ta online şi pentru a-i ajuta pe cei din jur să te perceapă într-un mod diferit, mai atrăgătoare decât de obicei.

Ţi-am trezit interesul? Doreşti să ştii cu exactitate ce poţi să faci pentru a arăta mai atrăgătoare? Doreşti să ştii cum îţi sabotezi succesul în faţa celor de care eşti interesată?

Dacă răspunsul este afirmativ, vezi mai departe care sunt lucrurile pe care trebuie să încetezi să le mai faci:

Nu mai sări peste somn

Aceasta este una dintre cele mai dificile deoarece bineînţeles că iubim somnul, însă, iubim şi statul până mai târziu şi uitatul la seriale. Dar, cum ne ajută de fapt somnul, să devenim mai atrăgătoare? Gândeşte-te că nu a fost şi nu este numit „somn de frumuseţe” degeaba!

Aşa că, mergi la culcare devreme, deoarece, în caz contrar, vei ajunge la birou asemenea unui zombie şi tipul nou de la birou cu care flirtezi de ceva vreme îţi va întoarce spatele numaidecât.

Beauty portrait of a smiling woman looking at camera isolated on a white background

Nu fi răutăcioasă

Şi asta din cauză că acea faţă schimonosită pe care o faci, va rămâne în mintea cuiva, la un moment dat, spun specialiştii.

Nu pune un filmuleţ pe Facebook în care se promovează violenţa sau abuzul, orice altceva de acest gen deoarece vei fi cea mai puţin atrăgătoare femeie din lista de prieteni. Asta se întâmplă şi în cazul bărbaţilor, bineînţeles.

Nu-ţi ieşi din minţi

Stresată? Cine este stresată? Ei bine, conform unor studii, o femeie cu un nivel crescut de cortizol în organism este considerată mai puţin sexy, fiind judecată de un bărbat hetero.

Poate cercetătorii ar fi trebuit să le ofere ciocolată participantelor sau să le asculte pe bietele femei în loc să le facă să fie şi mai stresate la auzul bărbaţilor ce le judecă.

Începe să râzi la orice glumă, chiar dacă e una pe care nu o înţelegi

Am învăţat că râsul este extrem de important deoarece duce relaţia la un nou stadiu. De ce este important? Ei bine, din cauză că oamenii ce nu au un simţ al umorului dezvoltat, sunt complet neatrăgători.

Aşa că, în momentul în care întâlneşti oameni noi, fii atentă la nivelul lor de umor şi râzi la toate glumele. Încearcă să spui şi tu una, bineînţeles, dacă-ţi mai vine ceva în minte.

Nu minţi

Atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, acesta este un adevăr universal valabil. Nu ne place deloc lipsa de onestie. Conform studiilor, se pare că minciuna este cea care prezintă un efect substanţial despre cât de atrăgătoare este o persoană şi modul în care este văzută de cei din jur.

Ceea ce înseamnă că da, persoanele care mint tot timpul sunt cele de care fug toţi cei din jur.

Nu pune totul în cârca celorlalţi

Să fii o femeie ce are nevoie în mod constant de ajutor poate fi sexy, conform unor serii de experimente, însă, dacă aceasta este exagerată, există o şansă destul de mare să pierzi la acest departament al atracţiilor.

Beauty portrait of attractive young woman applying parfum over white background

More in Eşti mămică...

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top