Femini.ro

După ce te uiţi la un bărbat, în secret, în funcţie de zodia ta

Horoscop

După ce te uiţi la un bărbat, în secret, în funcţie de zodia ta

 

Berbec

Îţi schimbă cu totul părerea despre el în momentul în care face ceva care arată că are încredere în independenţa ta şi este acolo pentru tine, când şi dacă vei cădea sau vei eşua. Sprijinul unui bărbat îţi permite să-ţi asumi şi mai multe şi să faci faţă mai multor provocări, ştiind că este acolo pentru tine.

Taur

Ai avut o zi groaznică la lucru şi doreşti să te aştepte acasă un bărbat cu masa pusă şi cu mâncare caldă. Iubitul ţi-a gătit ceea ce-ţi place şi cel mai inteligent lucru pe care-l poţi face este să-l ţii şi cu dinţii dacă se poate.

Gemeni

Nu fiecare persoană se excită în momentul în care vorbeşte, aşa cum o faci tu. Ai întâlnit un bărbat amuzant, care crede şi despre tine că eşti amuzantă şi adaugă câte ceva interesant la fiecare discuţie.

Senior man reading in a library

Rac

Ai ştiut că este alesul în momentul în care tu erai la pământ, depresivă, îţi exprimai toate emoţiile negative şi el era acolo lângă tine, te ţinea de mână şi te asculta.

Ţi-a arătat că este pentru tine şi te înţelege orice ar fi.

Leu

Nu este ca zi cum doreşti un bărbat care spune „Da” întotdeauna ci, mai degrabă o persoană care să te sprijine şi să te preţuiască dar şi să te ţină departe de viitoarele posibile greşeli grave. Acestui bărbat nu îi este teamă să te provoace.

Fecioara

Urăşti să admiţi însă ai o lista cu calităţile ce le doreşti de la un partener iar cel din faţă ta le însumează pe toate. Când îi spui că tu eşti cea care ştie tot, nu se supără, nu se simte ofensat şi este bucuros să fie cu o parteneră atât de sexy şi inteligentă.

Balanţă

Ai nevoie de o persoană care să-ţi întărească slăbiciunile şi tu să faci acelaşi lucru pentru el; ai nevoie de o persoană care să te completeze şi care să-ţi ducă bătăliile în momentul în care nu simţi că ai putea duce o confruntare la bun sfârşit.

Muscular handsome man workout with dumbbells at gym

Scorpion

Dacă un bărbat urăşte joaca şi/sau misterul şi face lucrurile mult prea simple pentru tine, este foarte puţin interesant. Dacă este onest şi misterios, te va intriga şi vei dori mai mult, toată viaţa.

Săgetător

Ai nevoie de un partener ce este foarte deschis la călătorii şi la tot ceea ce înseamnă schimbare. Dacă un bărbat te surprinde şi este spontan, statusul tău se va schimba numaidecât.

Capricorn

Dacă un bărbat îţi demonstrează că doreşte casă şi familie, la fel ca şi tine, îl poţi vedea în rolul de soţ. Dacă vorbeşte de bunica lui la cinele în familie sau joacă fotbal cu verişorii tăi, încearcă să nu-l scapi.

Vărsător

Când vei găsi un bărbat care nu te face să te simţi că o ciudată dar mai mult decât atât, îţi şi încurajează această latură a ta, vei şti că ai dat peste jackpot.

Peşti

Eşti în căutarea unui bărbat care opreşte maşina doar pentru a ajuta un animal pe marginea străzii sau care ar fi voluntar activ în anumite organizaţii caritabile. Te-ai îndrăgosti în secunda doi şi ai fi mai mult decât topită numai când îl vezi.

Man sitting on top of mountain

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top