Femini.ro

Este devotat pentru o relaţie serioasă?

Relaţii

Este devotat pentru o relaţie serioasă?

Fata întâlneşte băiatul, fata îl place pe băiat iar băiatul dispare când se anunţă a fi o relaţie serioasă. Asta este introducerea, cuprinsul şi finalul “piesei de teatru” pe care fiecare femeie a experimentat-o cel puţin o dată în viaţă.

Vestea bună este că poţi începe să detectezi acest tip de bărbaţi încă dinainte de a rosti cuvintele magice “nu sunt pregătit pentru o relaţie serioasă”.

Mai jos, vei găsi un plan şi paşi simpli pentru a determina dacă este devotat pentru o legătură serioasă, înainte de a fi mult prea târziu.

Nu-ţi bate la uşa

Pentru un ochi neantrenat, dacă un bărbat este doritor a petrece cât mai mult timp cu tine- tot timpul, dacă se poate- este mai mult decât interesat în a avea o relaţie. Dar, în realitate, se pare că acesta este mult mai bucuros când vine vorba de o aventură decât de ceva mai mult, ne anunţă specialiştii.

Dacă petreceţi fiecare minut al primului vostru weekend împreună, sunt şanse destul de mari că el să-şi piardă interesul. Când un bărbat găseşte o persoană lângă care ar putea fi devotat şi cu care ar putea avea o relaţie serioasă, va fi respectuos faţă de ea, faţă de timpul ei şi-i va acorda spaţiul necesar.

Ştie cum să folosească un telefon

Bărbaţii prietenoşi îţi vor răspunde la mesaje, la apeluri, în mai puţin de 24 h. Dacă îi spui să te sune, chiar o va face şi nu-ţi va trimite un mesaj sărac şi silabisit. În momentul în care vor trece mai mult de 2-3 zile iar semnele de la el întârzie să apară, atunci, în mod probabil este mai mult interesat de ceva casual sau doar sex, în nici un caz o relaţie serioasă.

Din punct de vedere emoţional, bărbaţii maturi, îşi vor pune pe tavă aşteptările şi intenţiile încă de la primele întâlniri.

couple on beach with travel bag representing freedom and funy honeymoon concept

Sapă adânc în conversaţie

În primele două zile de întâlniri, ar trebuie să vorbiţi de mult mai multe decât de care sunt felurile preferate de mâncare, dacă vă place, sau nu, sportul sau care personaj din “Game of Thrones” vă stârneşte interesul. Un bărbat ce nu are frică de angajament va dori să ştie mult mai multe despre familia ta, unde ai crescut, în ce crezi şi unde, cum, cu cine îţi petreci de obicei sărbătorile, spre exemplu.

Nu o vorbeşte de rău pe fosta

Orice bărbat care alege să-şi etaleze frustrările despre fosta iubită şi refuză să accepte o urmă de responsabilitate pentru despărţire, nu este deloc pregătit pentru o relaţie serioasă. Dacă spune ceva mai mult decât “ne doream lucruri diferite”, sau se plânge de comportamentul fostei, înseamnă că nu este destul de matur pentru a trece mai departe sau în cel mai rău caz, nu ştie ce tip de relaţie îşi doreşte.

Este în altă relaţie serioasă

Un bărbat care întotdeauna menţine legătura cu prietenii şi/sau familia, este un barbat capabil să aibă o relaţie romantică cât se poate de sănătoasă, ne spun specialiştii. Pentru a observa dacă el se încadrează în această categorie, întreabă-l după 48 h, spre exemplu, cât de des se întâlneşte cu cei din familie, cu prietenii şi ce le place acestora să facă.

group of friends on beautiful beach at sunset going back to home

Continue Reading
You may also like...

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top