Femini.ro

Eşti cu persoana potrivită? Iată care sunt semnele!

Relaţii

Eşti cu persoana potrivită? Iată care sunt semnele!

Este foarte dificil să-ţi dai seama cu siguranţă că ai întâlnit acea persoană potrivită pentru tine, lângă care să îmbătrâneşti şi să-ţi faci viaţa mai frumoasă, însă, nu contează stadiul la care te afli deoarece sunt anumite sfaturi din partea unor specialişti, nişte date şi informaţii ce te ajută şi te ghidează în căutarea răspunsurilor tale.

Aşa că, am întrebat câteva cupluri ce sunt căsătorite de mai bine de 25 ani şi acestea au scos la lumină câteva semne cu privire la lucrurile ce ar trebui să se regăsească în relaţia ta când ai întâlnit persoana potrivită:

Vă iubiţi şi vă placeţi unul pe celălalt

„După 39 ani, eu şi cu soţul meu încă ne iubim foarte tare. De fapt, acum chiar suntem la sfârşitul unei călătorii de un an pe care am făcut-o în jurul lumii. În fiecare zi, în fiecare moment suntem împreună şi chiar mai găsim momente să râdem. Ştiam că este persoana potrivită din cauză că este un spirit liber. Niciodată nu ne-am făcut griji despre ce ar putea oamenii să creadă în legătură cu stilul nostru de viaţă.”

Aceleaşi ţeluri şi valori

„Eu şi soţul meu eram voluntari la o grădiniţă şi din acest moment m-a atras deoarece ştiam că va fi grozav cu copiii. Nu împătureşte prosoapele de baie aşa cum o fac şi eu însă asta nu este deloc important. Sunt prea mulţi oameni cei care aşteaptă perfecţiunea de la soţii lor însă noi oamenii nu suntem perfecţi. Faptul că ne doream aceleaşi lucruri în viaţă a fost semnul potrivit la momentul potrivit, pentru mine.”

Lucruri mici pentru a vă face fericiţi

„După 25 ani de zile împreună, aş alege din nou să mă căsătoresc cu soţul meu. Încă de la primele întâlniri când mă săruta doar pe frunte , până în momentul prezent îl iubesc. Mă lua la cumpărături şi aştepta răbdător cât eu probam toate hainele din magazin- îl iubeam încă de atunci. Ascunde lucruri mărunte peste tot prin casă doar ca să le găsesc eu. După toţi aceşti ani, el încă mă adoră iar eu îl ador pe el.”

Accepţi părţile pe care nu le poţi controla

„Eu şi soţul meu venim din părţi total diferite, din familii şi medii opuse. El era obişnuit cu o familie în care membrii nu se prea implicau de vreme ce eu dintr-o familie de italieni în care fiecare în parte avea câte o părere şi în mod clar şi-o va spune chiar dacă o vei cere sau nu.

Întotdeauna m-a acceptat cu bagajul cu care am venit şi când mă uit acum la el, la soţul meu, îl văd pe acelaşi bărbat de care m-am îndrăgostit acum 53 ani.”

Ca şi cum îl cunoşti dintotdeauna

„Am învăţat să nu vorbesc cu străinii şi să n-am încredere în ei pentru a mă urca în maşină însă, în noaptea în care am întâlnit persoana potrivită, aceste reguli s-au dus pe Apa Sâmbetei. A fost un gentleman deoarece la sfârşitul unei nopţi de petrecere s-a oferit să mă ducă acasă. Ştiam că este un străin însă, am avut încredere deplină şi m-am luat după instinct. Suntem căsătoriţi de 31 ani.”

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top