Femini.ro

Eşti singură? Chiar şi aşa te poţi bucura de sărbători!

Entertainment

Eşti singură? Chiar şi aşa te poţi bucura de sărbători!

 

Este acea perioadă din an când scoatem tot ce este mai bun sau mai rău din noi- da, vorbesc despre sărbători. Sezonul tuselor a început şi nivelul de anxietate la femeile singure atinge cote maxime având în vedere că nu există un partener pe care să-l aducă la evenimentele şi la cinele cu familia.

Nu lăsa aceste sărbători să te streseze extraordinar de tare şi să te facă să te simţi singură deoarece sunt câteva moduri incredibile prin care te poţi bucura de tot ce au de oferit şi asta fără un partener:

Călătoreşte

Dacă eşti una dintre norocoasele care sunt libere de sărbători, profită de acest timp şi plănuieşte o vacanţă. Mai scanează o dată destinaţiile tale la care visezi de foarte multă vreme şi prinde un zbor- vezi cel care te avantajează cel mai bine. Aceasta ar putea fi singura ta oportunitate de a călători înafara ţării, pentru a încerca ceva nou şi incitant, un loc în care nu ai mai fost.

Nu ar fi rău să vorbeşti şi cu câţiva prieteni deoarece vei rămâne surprinsă să afli cât de multe persoane preferă să evadeze în perioada sărbătorilor.

Ecstatic friends with champagne having party

Voluntariat

Să oferi comunităţii este o metodă grozavă de a-ţi petrece timpul când vine vorba de sărbători. De la cantinele pentru săraci până la spitalele şi orfelinatele pentru copii, sunt extraordinar de multe grupuri ce s-ar bucura foarte tare să le aduci puţină lumină în suflet şi un zâmbet pe feţişoare de sărbători.

Mai mult decât atât, dacă eşti o persoană puternică, poţi alege să mergi în casele pentru persoanele cu dizabilităţi deoarece majoritatea acestora cer ajutorul voluntarilor pentru a asista la prepararea meselor sau pur şi simplu la implicarea în anumite activităţi alături de acestea.

Dă-ţi propria petrecere

Dacă nu prea eşti genul ce doreşte să meargă în club de sărbători sau prin baruri, nu ar fi rău să încerci să-ţi aduni trupa la tine acasă. Invită-ţi prietenii şi familia pentru o noapte plină de băuturi sofisticate şi jocuri amuzante.

Sau adună exact persoanele singure pentru ca acestea să nu treacă prin aceleaşi situaţii ciudate şi nepotrivite ca şi tine. Nu numai că în acest mod nu te vei mai simţi singură, însă, există şi o şansă foarte mare să întâlneşti persoane noi, poate chiar şi un posibil partener.

Lasă invitaţia deschisă, pentru ca persoanele ce le-ai invitat să aducă şi pe alţii.

Petrece timpul cu familia

Perioada sărbătorilor te poate face uneori să înnebuneşti deoarece ajungi să te concentrezi mult prea mult pe lucrurile pe care nu le ai şi nu mai mulţumeşti pentru cele cu care eşti binecuvântat.

Petrece acest timp preţios alături de persoanele pe care le iubeşti şi pe care poate nu le-ai mai văzut de un an de zile.

Nu te concentra prea tare pe faptul că nu ai fotografia perfectă de Crăciun pe care s-o postezi pe reţelele de socializare ci, în schimb concentrează-te pe tine şi pe iubirea şi bunătatea ce o poţi oferi celor din jur.

Woman in cafe drinking tea and looking through the photos in her smartphone

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top