Femini.ro

Genul de femeie pe care nu o va lăsa vreodată, în funcţie de zodie

Horoscop

Genul de femeie pe care nu o va lăsa vreodată, în funcţie de zodie

 

Berbec

Un bărbac zodia Berbec nu o va lăsa vreodată pe cea mai independentă şi puternică femeie ce-i iese-n cale. Iubeşte când ea vorbeşte cu mintea şi trece cu brio peste fiecare provocare. Succesul reprezintă un afrodiziac pentru Berbec.

Taur

Acesta se va îndrăgosti nebuneşte, pentru toată viaţa chiar, de o femeie extrem de loială, ce-l sprijină, amuzantă şi care-i va captura atenţia cu orie face. Dacă îl mai şi agită din când în când, nu o va lăsa deloc.

Gemeni

Bărbatul zodia Gemeni în mod garantat se va îndrăgosti de o femeie inteligentă, creativă şi cu simţul umorului. O dată ce aceasta îi captează atenţia şi îi trezeşte interesul, continuă să-l surprindă şi să-l fascineze, va fi irezistibilă pentru el.

Rac

Bărbatul zodia Rac îşi va găsi completarea în o femeie ce deţine un aer de inocenţă şi îi este devotată. Dacă simte că o protejeaza câtuşi de puţin, angajamentul faţă de ea este inevitabil.

Smiling man making selfie photo on smartphone

Leu

Bărbatul zodia Leu nu va lăsa vreodată o femeie sociabilă, uşor egoistă şi încrezătoare. Acel tip de femeie a cărui machiaj este perfect, corpul fără cusur şi părul…aaa, să nu mai vorbesc de păr!

Fecioară

Acesta are tendinţa să se îndrăgostească foarte tare de femeia din împrejurimile sale. Este drăguţă şi foarte inteligentă, sensibilă, logică şi tolerantă. Nu prea emotivă şi prezintă o afecţiune grozavă pentru el.

Balanţă

Zodia Balanţă, în general, crede în relaţia ideală şi din această cauză va căuta întotdeauna femeia fatală, perfectă; o femeie cu care să se conecteze atât din punct de vedere emoţional cât şi intelectual. O femeie frumoasă, amuzantă, încrezătoare, devotată şi inteligentă.

Scorpion

Bărbatul zodia Scorpion doreşte să fie cel mai bun şi să aibă ce este mai bun. Genul de femeie pe care nu o va lăsa vreodată trebuie să fie deşteaptă, sexy, să-i placă aventura, pasională, atletă şi mai ales, independentă.

Săgetător

Genul de femeie de care se îndrăgosteşte iremediabil se da în vânt după tot ce o stimulează şi-i oferă energie. Îl menţine pe o linie de provocare, de entuziasm şi din această cauză el o vede cu totul grozavă şi perfectă.

Capricorn

Îi ia ceva timp Capricornului nostru să se lase pe el şi să se indragosteasca dar din această cauză are nevoie de o femeie încrezătoare dar care să nu tragă prea mult de el, sexy dar nu uşuratică, să-i ofere afecţiune dar să nu-l sufoce.

Vărsător

Nativul zodiei Vărsător se va îndrăgosti foarte rău de o femeie ce nu are nevoie de el şi îşi vede de propriul drum în viaţă. Vom vorbi despre acea femeie care nu dă doi bani pe ceea ce gândeşte lumea despre ea deoarece ea întotdeauna va face ce o taie capul şi din această cauză, bărbatul Vărsător este atras ca un nebun.

Peşti

Bărbatul nativ al zodiei Peşti iubeşte, iubeşte, iubeşte iubirea şi se îndrăgosteşte foarte des de acel tip de femeie care-l prinde, îl strânge, care este gentilă, generoasă, îi oferă afecţiune şi este deschisă la minte.

Man lying in bed smiling

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top