Femini.ro

Greşeli făcute de femeia Capricorn într-o relaţie

Horoscop

Greşeli făcute de femeia Capricorn într-o relaţie

 

Da, aşa cum am mai spus-o de foarte multe ori, suntem de-a dreptul fascinaţi de tot ce înseamnă zodiac, aşa că ne-am gândit, bineînţeles că este momentul să vorbim şi despre greşelile făcute de femeia Capricorn într-o relaţie, aşa cum am făcut-o şi cu celelalte.

Când vine vorba de zodiac, Capricornul reprezintă autoritate, împlinire, statut şi bunăstare. Cu alte cuvinte, bani şi carieră. Când spui Capricorn, te gândeşti la acea femeie care stă peste orele de program, citeşte Forbes şi trece încă o dată peste numerele acumulate în ziua respectivă pentru a se asigura că totul este în regulă.

Când vine vorba de relaţie însă, femeia Capricorn este uşor mai diferită, aşa că, haideţi să vedem în ce sens:

Refuză să încerce ceva nou

Ca şi semn de Pământ, stabilitatea şi rutina sunt vitale pentru un Capricorn. De vreme ce cei mai mulţi dintre noi mai cedează din când în când, o mai lasă baltă sau se mai abat de la drumul lor, femeia Capricorn crede că succesul va veni doar dacă ai un plan extraordinar de bine stabilit.

Şi nu numai un plan ci un plan de rezervă şi un plan diferit dacă cele două nu dau rezultate. Chiar şi aşa, acest semn zodiacal rămâne mult mai mult decât este cazul la ceea ce cunosc, poate din frică, însă, pot stagna atât într-o relaţie cât şi înafara acesteia.

f

Au grijă de prea multe persoane

Poţi găsi foarte mulţi Capricorni, asemenea Racilor, care să aibă grijă în mod exagerat de prieteni, familii sau cunoştinţe, ducând pe umeri responsabilităţile acestora. Mai mult decât atât, chiar atrag persoanele nevoiaşe într-un mod sau altul şi întotdeauna merg mai departe dacă-şi doresc cu adevărat.

Acest lucru, din păcate este invers în relaţie; înainte de a arăta cât de dornică eşti să-ţi arăţi potenţialul, cât eşti de loială, aşteaptă să vezi dacă şi reciproca este valabilă pentru a evita să fii rănit.

Puţin mult prea critică

Femeia Capricorn înţelege şi se bucură de satisfacţia unui lucru bine făcut. Ca şi rezultat, are tendinţa să tragă de sine şi de alţii mult mai mult decât este cazul datorită standardelor sale extraordinar de mari. Din nou revin, când este vorba de relaţie, Capricornul are o pendanta către excelenţă iar din această cauză poate exagera cu critica şi feedback-urile negative mai ales dacă partenerul a îndrăznit să facă ceva cu care nu era de acord.

Este o femeie materialistă

Aşa ca şi celelalte prietene ale sale, Fecioara şi Taurul, şi Capricornul simte nevoia să lase în urmă o moştenire, o avere. De foarte multe ori este ceva ce dăinuie de generaţii şi generaţii sau pur şi simplu ceva ce clădeşte pentru prima dată. De vreme ce, să urmăreşti o viaţă luxuriantă şi să munceşti pentru ea nu este neapărat un lucru rău, femeile Capricorn pot sta într-o relaţie fără iubire, fără sex sau deloc nepotrivite doar pentru a avea un statut.

Înainte de a te implica într-o relaţie cu un Capricorn, asigură-te că iubirea îi este sinceră iar persoana extrem de loială şi respectuoasă.

2615012093_d6aec26f9f_o

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top