Femini.ro

Greşeli uriaşe făcute de cupluri pe reţelele de socializare

Relaţii

Greşeli uriaşe făcute de cupluri pe reţelele de socializare

 

Ai luat-o pe drumul cel mai dificil şi ai deja un angajament faţă de o persoană specială din viaţa ta. Ţi-ai updatat statusul pe reţelele de socializare şi fotografia ta single de profil a fost înlocuită cu una de cuplu- cea mai reuşită cu voi doi.

Acum, vă petreceţi timpul în fiecare dimineaţă împreună, în pat, uitându-vă la newsfeed-urile de pe reţelele de socializare. Nu este drăguţ?

De vreme ce,să îţi integrezi iubitul în viaţa socială este o alegere destul de bună, iată care sunt greşelile ce le poţi face chiar dacă nu realizezi:

Un „te iubesc” postat are acelaşi impact ca şi cel spus faţă-n faţă

Conform studiilor, se pare că numărul 1 ca şi dorinţă atât din partea bărbaţilor cât şi a femeilor, când vine vorba de o relaţie, este cea de a şti cât de mult este iubit. Aşa că, este foarte uşor să cazi în această plasă a internetului şi să crezi că este în regulă să-i trimiţi un citat sau cine-ştie-ce poză amuzantă cu mesaj şi să consideri că ţi-ai făcut partea.

Foloseşti reţelele de socializare pentru comunicarea cu el

Vorbeşte cu el când nu vă aflaţi în locuri şi spaţii publice, mai ales când vine vorba de anumite subiecte mai delicate. Încetează să te mai foloseşti de Facebook pentru a demonstra celor din jur sau pentru a arăta cât de mult vă iubiţi şi ce relaţie de succes aveţi.

Man and women sitting on a sofa at home

Aştepţi ca partenerul să posteze cât de grozavă eşti tu

Ce contează mai mult pentru tine, să ai un soţ care să-ţi spună cât eşti de grozavă sau să spună celorlalţi cât eşti de grozavă? O conversaţie personală va avea întotdeauna un impact mai pozitiv asupra mariajului decât acele complimente puse la nimereală uneori pe reţelele de socializare.

Capturarea momentelor intime şi împărtăşirea acestora

Un moment intim nu mai este deloc intim dacă îl împărtăşeşti cu toată lumea. O relaţie este sacră din cauza limitelor şi barierelor şi respectarea acestora de cei din jur. Nu fiecare fotografie cu voi doi trebuie încărcată pe Facebook deoarece nu aveţi nevoie de validare externă asupra relaţiei voastre.

Discuţii private pe Facebook

Câteodată este mult mai uşor să-i trimiţi soţului tău un mesaj pe Facebook decât un email, un mesaj simplu sau chiar să-l suni. Câteodată este foarte uşor ca în mod accidental să ajungi să postezi această notiţă astfel încât să o vadă toată lumea şi nu numai dragul tău iubit. Înainte de a posta ceva destinat numai pentru ochii soţului tău, verifică de două ori înainte ca cineva să vadă.

Crezi că reţelele de socializare înseamnă ceva

Facebook-ul este asemenea unei vopsele pe faţă. Persoana dragă va ajunge să picteze cu orice culoare doreşte viaţa sa, pe aceste motoare; nu înseamnă absolut nimic. Când Facebook-ul devine o unealtă de citire în sufletul partenerului, ai încetat să mai ajungi să-l cunoşti faţă-n faţă şi preferă să vadă statusurile şi să tragă concluziile de una singură. Lucru deloc în regulă.

man and women preparing food looking at each other

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top