Femini.ro

Horoscopul sexului pentru ianuarie 2017 (1)

Entertainment

Horoscopul sexului pentru ianuarie 2017 (1)

Berbec

În ianuarie 2017 te vei trezi că ai mai multe fantezii despre tot ce înseamnă sex, despre cum ar trebui să fie acesta şi mai ales, cu ce persoană ar trebui să se întâmple. Te vei trezi că eşti prins între dorinţa de a avea o relaţie împlinită şi cantitatea de timp pe care trebuie să o petreci muncind pentru scopurile tale pe plan profesional.

În jurul zilei de 13, toate aceste sentimente se vor intensifica; lasă totul la „marinat” până pe 20-21 şi cere-i tipului care-ţi face avansuri o întâlnire fierbinte. De precizat este faptul că te vei simţi mult mai confortabil dacă ai aştepta până pe 28, dacă doreşti ceva în dormitor.

Taur

Intimitatea şi prietenia în ianuarie 2017 sunt deosebit de adâncite; dacă ai prietenii apropiate sau relaţii cu potenţial, acum este momentul să te decizi dacă poţi depăşi anumite limite şi bariere. Şi dacă te decizi că poate fi ceva mai mult decât o prietenie, există o şansă destul de mare ca persoana în cauză să-ţi împărtăşească aceleaşi gânduri.

Fă această mişcare între dată de 7-8 şi până pe 15-16 te vei bucura de toate beneficiile de pe urma acestei decizii.

Gemeni

Pregăteşte-te pentru o lună plină de fantezii dulci, dulci de tot, draga mea- în special dacă ai pus ochii pe un coleg de la birou. Fie că aţi flirtat puţin la petrecerea de Crăciun sau v-aţi reconectat după o lungă perioadă, este prielnic tot ce se întâmplă.

Universul, în ianuarie 2017 îţi transmite să iei frâiele în mână şi să spui verde în faţă tot ceea ce-ţi doreşti- o relaţie sau o aventură deoarece, în caz contrar, vei pierde timpul de pomană.

Rac

Două lucruri măreţe se întâmplă în viaţa ta amoroasă şi sentimentală, dragă Rac. În primul rând, dacă eşti într-o relaţie, vei începe să te gândeşti dacă aceasta este bazată pe un parteneriat 50/50. Vei observa că ai oferit mult prea multe pentru a-ţi face partenerul fericit şi nu ai primit absolut nimic în schimb. Deloc frumos. Munceşte cu partenerul în jurul datei de 11 şi 12 când Venus şi Luna se află amândouă în casa semnului tău zodiacal pentru a găsi o balanţă, un echilibru între a oferi şi a primi.

Aceasta este perioada vacanţelor sexy sau cel puţin pentru plănuirea unora în viitorul apropiat.

Leu

Draga mea, în ianuarie 2017 pregăteşte-te pentru o intimitate ieşită din comun! De vreme ce vei fi mult mai dispusă să-ţi satisfaci partenerul în dormitor în această perioadă, de preferat ar fi să-i spui acestuia că şi tu ai nevoie de ceva atenţie.

În această lună, concentrează-te pe deschiderea inimii şi pe comunicare şi nu aştepta ca persoana dragă să-ţi citească mintea şi să-ţi ghicească dorinţele!

Fecioara

Fiecare dintre noi ştie ce standarde înalte ai, însă, este extrem de important să te întrebi dacă acestea sunt realiste sau nu. Ianuarie 2017 este luna perfectă pentru a începe să cauţi o persoană nouă însă ţine minte că nimeni nu va accepta să trăiască o fantezie „perfectă” alături de tine deoarece suntem oameni şi avem defecte.

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top