Femini.ro

Horoscopul sexului pentru ianuarie 2017 (2)

Diete şi sănătate

Horoscopul sexului pentru ianuarie 2017 (2)

Balanţă

Ianuarie 2017 este o lună pentru ajustări în cazul tău; aşa că, dacă anumite zone din viaţa ta amoroasă nu-şi găsesc echilibrul, acum este momentul perfect să faci schimbări. Asta ar putea însemna să te sincronizezi cu partenerul în pat sau să te masturbezi într-un mod diferit. Încă un alt truc pentru tine dacă-ţi doreşti o viaţă sexuală şi mai bună: cere ceea ce-ţi doreşti în relaţie şi în pat.

Dacă te gândeşti să te „combini” cu o persoană nouă, arată-ţi latura ta romantică.

Scorpion

În această lună vei avea parte de cele mai incredibile experienţe sexuale din viaţa ta! Ianuarie 2017 este o lună grozavă pentru tine, în dormitor doar dacă te decizi să urmăreşti orice şi pe oricine ai visat de foarte multă vreme.

Dacă te afli într-o relaţie, este momentul să ceri exact specificaţiile care lipsesc. Împărtăşeşte şi cele mai kinky fantezii şi pune-le în practică pe fiecare în parte.

Săgetător

Ianuarie, pentru tine, este luna începuturilor. Dragă Săgetător, acum este momentul să încerci ceva- pe cineva- nou. Dacă eşti singură, plănuieşte o întâlnire pe 11-12 ianuarie. Mai târziu în această lună, pe 21 sau 22, nu ar fi rău să-ţi faci planuri cu aceeaşi persoană sau o alta ce o ai în vizor. Dacă eşti într-o relaţie, plănuieşte câteva ieşiri în oraş deoarece acestea vor duce la ceva mult mai măreţ decât te aşteptai.

Capricorn

Ianuarie 2017 este o lună pentru comunicare, mai ales pentru tine. Fie că abia ai început o relaţie sau eşti într-una de ceva vreme, spune-i partenerului care sunt aşteptările tale atât când vine vorba de viaţa sexuala dar şi de relaţie pentru a vă duce această legătură la un alt nivel.

Pe lângă comunicarea cu cuvinte, se mai adaugă şi mesajele, fotografiile şi sex-mesajele care se dovedesc a fi incredibil de productive în această lună.

Vărsător

De vreme ce te bucuri să încerci deosebit de multe lucruri noi în dormitor şi asta de fiecare dată, în această perioadă ar trebui să te concentrezi pe maximul de plăcere.

Dacă te afli într-o relaţie, încearcă să găseşte o mişcare, o poziţie sau chiar o locaţie care să vă înnebunească pe amândoi. Ianuarie 2017 este perfect şi pentru puţină iubire de sine- un duş solo o dată pe săptămână te va ajuta să găseşti un echilibru între bucuria sexuală cu un partener dar şi cu tine.

Peşti

Veşti bune dacă te afli la o vânătoare pentru un partener: Venus, planeta iubirii şi a relaţiilor se află în casa semnului tău zodiacal cel mai mult în această lună. Profită de aceasta la maxim deoarece acum sunt şanse foarte mari să întâlneşti tot ce înseamnă romantism– chiar şi pentru o singură noapte!

Poţi fi pasiv în dormitor, dragă Peşti, dar lasă dominatoarea interioară să-şi facă de cap în această lună. Fii puţin mai agresivă în dormitor, preia iniţiativa sau chiar loveşte de două-trei ori dacă-ţi doreşti deoarece te vei bucura de experienţe incredibile alături de orice partener doreşti.

More in Diete şi sănătate

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top