Femini.ro

Hoteluri neobişnuite în care trebuie să stai măcar o dată-n viaţă

Să călătorim!

Hoteluri neobişnuite în care trebuie să stai măcar o dată-n viaţă

Poate hotelurile de 5 stele reprezintă ceva cât se poate de în regulă pentru mulţi dintre noi, însă, de foarte multe ori simţim nevoia şi de ceva mai special aşa că este necesar să ştii care sunt acele hoteluri neobişnuite din această lume în care, bineînţeles, trebuie să stai măcar o dată-n viaţă.

Din fericire am reuşit să întocmim o listă cu hoteluri neobişnuite de pe Glob pentru a-ţi veni în ajutor, locuri unice, frumoase şi ieşite din comun. Haideţi să vedem împreună la ce trebuie să se aştepte clienţii de la fiecare dintre ele.

Dog bark park inn

Deschis încă din anul 2003 datorită ideii artistului Dennis J. Sullivan dar şi a lui Frances Conklin, Dog Bark Park Inn nu este numai cel mai ciudat hotel din lume dar a câştigat şi titlul pentru „World’s biggest beagle”. Are aproape 30 metri supranumit şi Sweet Willy, are două dormitoare şi o statuie de 12 metri ce se „numeşte” Toby.

Bineînţeles că în acest hotel, toate animalele de companie, cu precădere câinii sunt extraordinar de bine primiţi.

Palacio de Sal

Când vine vorba de hoteluri neobişnuite, trebuie numaidecât să te gândeşti şi la acesta, din Bolivia, deoarece este cel mai mare aşezământ din sare din toată lumea, având aproape 4000 de km pătraţi. Acesta are 30 camere toate cu arhitecturi incredibile din sare. Tema salină se extinde până la restaurantul El Meson unde bineînţeles, felul principal de mâncare este, puiul sărat.

2

Hotelul Marques de Riscal

Arhitectul canadian-american Frank Gehry care se află în spatele acestei clădiri grozave a mai dus la bun sfârşit şi Prague’s Dancing House dar şi Guggenheim Museum în Bilbao. Cel menţionat de noi prima dată este un mix între ceea ce înseamnă lux, artă şi design contemporan experimental. Amprenta lui Gehry se vede peste tot în hotel de la pereţi până la ferestre din titaniu făcute în zig zag.

3

Mira Mira

Acest hotel se află la coamele muntelui Baw Baw din Australia iar acesta oferă o acomodare luxuriantă chiar dacă la început, la vederea lui, probabil ai strâmba din nas. Este unic, este asemenea unei peşteri subterane iar în loc de uşi ai o faţă gigant pe gura căreia vei intra. Hotelul şi-a găsit inspiraţia în stilul japonez.

Acest loc este ideal pentru iubitorii de tot ce înseamnă viaţa sălbatică.

4

Hotelul de gheaţă

Sunt sigură de acesta aţi auzit, poate chiar aţi şi fost norocoase să-l încercaţi pentru o noapte având în vedere că este primul hotel din lume ce a fost contruit în întregime din gheaţă şi zăpadă. Este localizat în partea de nord a Suediei şi a fost fondat de antreprenorul Yngve Berqvist încă din 1989 şi ideea să a făcut înconjurul lumii, ajungând până în Quebec şi Finlanda.

În fiecare vară hotelul se topeşte iar în fiecare iarnă este nevoie să fie reconstruit folosind gheaţa şi zăpada de la vecinii din Torne River, cu bineînţeles alte teme în fiecare an.

5

More in Să călătorim!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top