Femini.ro

Idei grozave pentru ziua cea mare

Nunta

Idei grozave pentru ziua cea mare

 

Sunt anumite tradiţii pentru ziua cea mare şi toată lumea presupune că trebuie să adere la ele; dar, dacă ţi-aş spune că nici una dintre ele nu este o cerere absolută? Adevărul este că înafară de lucrurile legale şi cele ce ţin de biserică, tot ce se încadrează în aşteptări sociale trebuie luat, sau nu în considerare când vine vorba de ziua nunţii tale.

Pentru a evita să te aglomerezi şi să te stresezi mai mult decât este cazul, permite-ţi să mai spui „nu” unora şi să te bucuri mai mult de tot ce are de oferit ziua cea mare, aşa, în simplitatea ei.

Alternative la un tort de nuntă

Costul mediu pentru un tort de nuntă este undeva la 2000 lei sau chiar mai mult; pe lângă factorul cost, majoritatea admit mai târziu că nici măcar nu au fost impresionaţi la vederea acestuia; mai mult decât atât, cine spune că trebuie să ai unul? Aceasta este o tradiţie pe care o poţi da uitării având în vedere că sunt atât de multe alte alternative amuzante.

Gogoşile încep să devină deosebit de populare sau chiar ciocolata.

Sau, gândeşte mai deschis şi foloseşte desertul vostru preferat.

asian  bride with a veil on the beach in the sky and blue sea. honeymoon on the fantastic island at summer

Sari peste cina fancy

Tu şi logodnicul tău sunteţi acel cuplu ce adoră tot ce înseamnă eleganţă? Dacă răspunsul nu este deloc afirmativ, atunci, nu are nici un rost să ţineţi un eveniment de gen „black tie” cu fel de fel de mâncăruri ce majoritatea prietenilor voştri abia de le pronunţă. În schimb, cheltuie cât se poate de puţin pe meniu per invitat sau chiar optează pentru un bufet ce conţine câteva dintre preferatele voastre. Pizza sau grătarul câştigă repede teren şi oferă un vibe mult mai casual şi mai amuzant.

Vei economisi destul de mulţi bani şi oamenii se vor bucura de o masă cu adevărat gustoasă ca la mama acasă.

Alege o temă personală

Nunţile încep să-şi piardă din ce în ce mai mult din unicitate şi ajung să fie doar nişte petreceri fără nici măcar o reprezentare a cuplului ce se căsătoreşte. Dacă doreşti să-ţi menţii bugetul pe linia de plutire încearcă să eviţi pe cât posibil tot ce înseamnă decor inutil, drăguţ dar inutil, selectează o temă ce include un lucru preferat vouă cum ar fi Halloween-ul, fotbalul sau Star Wars spre exemplu. De aici, poţi alege orice îţi doreşti pentru a avea o nuntă de neuitat.

Încurajează conversaţiile având o zonă mai liniştită

În interiorul restaurantului ales de cele mai multe ori, bine, întotdeauna este aglomerat, toată lumea ţipă, dansează, muzică la maxim şi bineînţeles că nu poţi purta o conversaţie. Dacă doreşti ca ziua cea mare să fie memorabilă pentru toată lumea, fă ceva ce nu au mai făcut mulţi înaintea ta. Alege o zonă a restaurantului care să fie mai retrasă, poţi avea chiar şi afară un foc de tabără, cu câteva scaune şi paturi sau înăuntru unde persoanele dragi sufletului tău se pot retrage puţin să-şi revină din toată acea nebunie.

Smiling radiant beautiful bride and groom posing indoors with bouquets of flowers from well wishers at their wedding ceremony

More in Nunta

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top