Femini.ro

Înainte de a-ţi părăsi soţul pentru amant, ia în considerare asta!

Eşti mămică...

Înainte de a-ţi părăsi soţul pentru amant, ia în considerare asta!

 

Asta este. Ai decis că astăzi să-ţi părăseşti soţul pentru amant, pentru sufletul tău pereche! Niciodată nu te vei mai mulţumi cu rutina şi cu existenţa disconectata pe care ai trăit-o până acum deoarece poţi avea această viaţă romantică, ce-ţi taie respiraţia şi cu totul intoxicantă pe care ai trăit-o până-n prezent, în secret.

Sună familiar? Dacă iei în considerare acestea de mai sus pentru o nouă relaţie, iată ce întrebări să-ţi pui în primul rând înainte de a-ţi face bagajele şi a-ţi părăsi soţul pentru amant:

Îl cunoşti atât de bine?

Nu există persoană perfectă şi în acele momente de delir, este foarte greu să vezi defectele persoanei noi din faţa ta. Vei avea impresia că tot ce face este grozav, relaţia este perfectă şi nimeni şi nimic vreodată nu va schimba asta.

Dacă este cazul tău, să ştii că nu vezi deloc relaţia într-un mod realist. Orice lucru şi persoană se schimbă o dată cu trecerea timpului, iar un amant ştie că are acest statut şi din această cauză ţi-a făcut viaţă mai uşoară.

Cât de reală este relaţia?

Majoritatea aventurilor au loc în secret- logic, şi din această cauză este foarte uşor pentru amândoi să aveţi cel mai bun comportament când vă vedeţi în timpul limitat la dispoziţie. Nimic dinafara casei nu v-a atins relaţia cu adevărat; este ca şi cum v-aţi fi aflat într-o vacanţă continuă.

O dată ce aventura vede lumina zilei, relaţia fantezie va deveni o parte a lumii reale- cu toate aspectele sale plictisitoare şi repetitive.

happy young couple have fun and relax  on the beach

Eşti obiectivă în legătură cu mariajul tău?

Mariajul şi soţul vor păli în comparaţie cu aventura ta; este foarte uşor să te concentrezi pe lucrurile care nu funcţionează deoarece contrastul este deosebit de halucinant.

Când te uiţi după lucruri negative, acestea sunt foarte uşor de găsit; la fel este şi în cazul celor pozitive, însă, poate nu eşti dispusă să le vezi.

Fericirea ta este mai importantă decât a copiilor tăi?

Fie de crezi sau nu, soţul nu va fi chiar atât de devastat de decizia ta şi cauza acestuia- fie de e vorba de un amant sau preferi să ţii secret. Ca şi adult, va găsi o modalitate să treacă mai repede peste însă, în momentul în care te decizi să ieşi dintr-un mariaj, îţi laşi în urmă şi copiii.

Da, aceştia îşi doresc ca tu să fii fericită însă nu atâta vreme cât fericirea ta le cauzează lor nefericire.

Eşti pregătită pentru reacţia prietenilor şi a familiei?

Avem tendinţa să credem că persoanele apropiate nouă ne doresc tot ce este mai bun; asta nu este întotdeauna adevărat mai ales când vine vorba de aventuri.

Chiar şi divorţul, sub cele mai bune circumstanţe, îi divide pe cei din jur; când şi infidelitatea este prezentă, aceste diviziuni pot fi atât neaşteptate cât şi dure.

Să evadezi din lumea creată cu partenerul tău de viaţă pentru ceva nou şi incitant alături de un amant ce crezi tu că este ideal pentru tine poate părea o idee grozavă, acum, însă, pune-ţi aceste întrebări înainte de a lua orice fel de decizie.

Happy couple sitting on the sofa at home

More in Eşti mămică...

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top