Femini.ro

Am încercat 3 produse cosmetice de top şi iată ce s-a întâmplat!

Fashion & Shopping

Am încercat 3 produse cosmetice de top şi iată ce s-a întâmplat!

Aceeaşi ştiinţă care o dată era în căutarea a fel de fel de noi invenţii legate de omenire, acum s-a infuzat în tot ce înseamnă produse cosmetice- păr, machiaj şi piele. Şi da, sunt sigură că ştii de acele produse magnetice dedicate frumuseţii întocmai şi ştii şi cât de în vogă sunt.

Cele mai populare tipuri sunt acum măştile, rimelul şi produsele pentru acoperirea rădăcinilor.

Particulele magnetice din aceste produse cosmetice ar trebui să adere la faţă, păr şi să aducă beneficii serioase, extraordinare chiar. Dar pentru o persoană atât de sceptică, aka eu, acestea trebuiau să fie testate pe propria piele.

Cum funcţionează aceste produse cosmetice magnetice?

Se pare că nu există multă ştiinţă în spatele lor în prezent, ne tot spun specialiştii şi poate din cauză că nu au fost făcute chiar atât de multe studii sau nu sunt destul de multe dovezi asupra rezultatelor.

Când vine vorba de cele pentru îngrijirea pielii, produsele magnetice sunt destinate influenţării stimulării activităţii de ţesuturi pentru detoxifiere şi reducerea inflamaţiilor. Teoria este că magneţii ajută la reactivarea celulelor ce au fost depolarizate din cauza daunelor făcute de mediu.

Având în vedere că acestea sună destul de cool, m-am gândit că trebuie să le testez numaidecât pentru a vedea cum sunt cu adevărat.

Beautiful brunette girl face with hair mask

  1. Dr. Brandt Magnetight Age-defier Skin Recharging Magnetic Mask

Aceasta este o mască gri, seamănă cu cea pe bază de argilă şi vine cu un magnet. După ce ai aplicat cu ajutorul ustensilei minune, las-o să se usuce vreme de 10 minute. După care, am folosit magnetul înfăşurat într-un şerveţel deasupra feţei mele iar acesta a atras tot produsul alături de murdăria şi celulele moarte.

Cu toate că am rămas uimită de tot ce se întâmplă, nu am observat vreo diferenţă notabilă la tenul meu după o singură folosire.

  1. Pur Cosmetics Fully Charged Mascara

Din exterior, nu arată extraordinar de diferit de oricare alt rimel. Originalitatea, oricum ar fi, se pare că stă în directivele pe care trebuie să le urmezi întocmai: trebui să dai pe gene, cu mişcarea pe care o cunoaştem foarte bine, o cantitate destul de însemnată. Cu orice alt tip de rimel, acest depozit nu ar fi arătat deloc bine, însă, cu acesta, nu s-a întâmplat acelaşi lucru- lăudabil.

Cu toate că da, rezultatele nu mi-au tăiat respiraţia, am avut o privire de „păpuşă” de la prima aplicare, şi cam atât. Se pare că polimerii magnetici din această formulă împachetează ca şi un văl pozitiv fiecare fir de păr pentru a crea un efect nemaivăzut. Mie nu mi s-a părut a fi aşa iar volumul a fost minim.

Cu siguranţă îl voi mai folosi din nou însă, poate alături de un alt rimel.

  1. Everpro Gray Away Magnetic Powder

În concordanţă cu ceea ce spun cei de la acest brand, când vine vorba de produse cosmetice pentru acoperirea firelor albe de păr, acesta este cea mai bună alegere. Este o pudră pe bază de minerale ce se ataşează de firele de păr asemenea unui magnet şi stă acolo toată ziua.

Conform testului meu, da, pot atesta aceste informaţii deeoarce părul mi-a arătat ferm- deşi nu am rădăcini albe sau fire gri, până m-am spălat şi chiar nu a arătat îngrozitor.

Photo of beautiful woman with magnificent hair

More in Fashion & Shopping

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top