Femini.ro

Interviu cu blogul Miki’s playground.”Consider că protecţia solară de orice fel e foarte importantă”

Fashion & Shopping

Interviu cu blogul Miki’s playground.”Consider că protecţia solară de orice fel e foarte importantă”

Vara căldura excesivă este o adevărată ameninţare pentru ten. Se poate deshidrata iar odată cu aceasta păleşte şi strălucirea sa. Pentru că nu ne dorim nici una dintre noi să trecem prin asta, am vrut să aflăm cum ne putem proteja mai bine tenul vara. Şi cum puteam să aflăm mai bine dacă nu de la o posesoare de blog. Miki’s playground a acordat pentru femini.ro un scurt interviu în care ne povesteşte cum are ea grijă de tenul său vara. Descoperă mai jos ceea ce ne-a împărtăşit!

produse de ingrijire mikis playground

1. Femini.ro: Spuneţi-mi, vă rog, acordaţi mai multă atenţie tenului în sezonul cald?

Blogul Miki’s playground: Nu acord mai multă importanţă tenului în sezonul cald, pentru că, consider eu, la fel de încercat e şi iarna. Vara, soarele şi temperaturile ridicate îl deshidratează, iarna temperaturile scăzute şi vântul rece îl usucă. Singura modificare ar fi tipul de cremă de faţă pe care-l folosesc vara. Iarna folosesc creme nutritive, iar vara pun accentul pe creme hidratante.

2. Femini.ro: Aveţi produse de îngrijire pe care le folosiţi mai des în această perioadă?

Blogul Miki’s playground: În sezonul cald reîncep să folosesc intensiv cremele de picioare (iarna era îndeajuns să le folosesc o singură dată pe săptămână), pentru că purtarea sandalelor expune călcâiele la uscarea excesivă. Apoi, folosesc creme de corp cu protecţie solară ridicată, renunţ la fondul de ten în favoarea unui BB cream cu spf 45+ şi, nu în ultimul rând, folosesc glossuri de buze cu factor de protecţie chiar şi minim.

3. Femini.ro: Consideraţi că pentru o piele sănătoasă şi frumoasă nu este importantă doar ingrijirea, ci şi alimentaţia?

Blogul Miki’s playground: Deşi pielea mea nu arată impecabil, şi nici n-ar avea cum pentru că am 48 de ani şi sunt la menopauză, încerc să încetinesc pe cât posibil adâncirea ridurilor şi pierderea elasticităţii pielii de pe întreg corpul. Pe lângă cremele pe care le folosesc, consider că o alimentaţie echilibrată poate prelungi aspectul plăcut al pielii. Nu beau apă dacă nu mi-e sete, în ciuda recomandărilor, însă beau cafea, ceai, mănânc fructe de tot felul şi, de cum apare în magazine, cumpăr şi mănânc pepene verde, cum zice soţul meu: „un camion pe vară” 🙂

mikis playground

4. Femini.ro: Vă protejaţi pielea de razele soarelui care în sezonul cald sunt mai agresive?

Blogul Miki’s playground: Consider că protecţia solară de orice fel e foarte importantă, cu atât mai mult cu cât pielea mea e de tip II (piele de culoare deschisă care se arde uşor, se bronzează greu), presărată cu multe aluniţe. În afara cremelor cu spf ridicat, atunci când arde soarele puternic şi am de mers mai mult pe jos, prefer bluzele subţiri, de bumbac, cu mânecă lungă şi, uneori, când n-o uit acasă, port şi pălăria de soare. La plajă, aplic cremă cu spf 50 în primele zile, spf 30 în rest, şi caut să cumpăr şi să folosesc din cele rezistente la apă. Oricum, după ce ies din apă musai reaplic crema. Aşa se face că, deşi merg la mare de 2-3 ori pe vară, nu mi s-a mai ars pielea de foarte mulţi ani.

Sursă poze: http://mikisplayground.blogspot.ro/

More in Fashion & Shopping

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top