Femini.ro

Învaţă să te bucuri de activitatea sexuală când încerci să faci un copil!

Relaţii

Învaţă să te bucuri de activitatea sexuală când încerci să faci un copil!

 

Îţi petreci majoritatea vieţii tale cu activitatea sexuală însă acordând o atenţie deosebită metodelor de contracepţie, aşa că, în momentul în care simţi că trebuie şi pentru tine altceva şi poţi face cât de mult sex neprotejat vrei, observi că lucrurile nu sunt întocmai aşa cum ai fi sperat.

Din nefericire, asta se întâmplă în majoritatea cazurilor, deoarece, de vreme ce unele femei rămân însărcinate imediat, altele se zbat şi se chinuie şi-şi programează activitatea sexuală aşa că, pasiunea dispare cu totul şi intră stresul în scenă.

Acestea fiind spuse, să încerci să rămâi însărcinată chiar nu trebuie să vă scoată pe amândoi din minţi. Faceţi sexul să fie din nou plăcut şi amuzant şi folosiţi acest timp pentru a vă relaxa, pentru a scăpa de stres şi pentru a vă îmbunătăţi relaţia, în general, afirmă specialiştii.

A young couple drinking milkshakes in a cafe

O provocare de 7 zile

Iată ce-ţi propunem noi: ovulaţia, de obicei ţine între 12 şi 48 ore, însă, sunt şi femei ce ajung la acest nivel de fertilitate până la 7 zile din cauză că sperma poate supravieti chiar şi 5 zile în mediu prielnic. Un test ce se găseşte în farmacii îţi poate spune cu exactitate când eşti în acea perioadă importantă. O dată ce ţi-ai dat seama de asta, gândeşte-te la diferite teme pentru fiecare seară a acelei săptămâni de vis, spun specialiştii.

Luni: joaca de-a rolurile;

Marţi: scoate la lumină acea nouă lenjerie ce ţi-a fost ruşine până acum să o porţi;

Miercuri: faceţi sex oriunde în altă parte însă nu în dormitor;

Joi: fă-o legată la ochi;

Vineri: uitaţi-vă la un film porno şi încercaţi să recreaţi scena preferată;

Sâmbătă: trimiteţi-vă mesaje dirty toată ziua şi vedeţi ce se întâmplă;

Duminică: faceţi-vă unul altuia câte un masaj de 30 minute ca şi preludiu.

Bineînţeles, puteţi profita la maxim de cel mai bun sex ever, însă, poţi crea şi momente de milioane, de neuitat când eşti la ovulaţie şi chiar nu trebuie să fie un stres.

Încearcă poziţii noi de fiecare dată

Când vine vorba de activitatea sexuală şi de poziţii când doreşti cu ardoare să rămâi gravidă, multe sunt cele care s-ar încrede în două-trei şi n-ar mai vrea să rişte.

În schimb, specialiştii ne recomandă să ne achiziţionăm o carte cu 30-40 poziţii pe care trebuie neapărat să le încerci la un moment dat în viaţă şi de fiecare dată să abordaţi câte una sau chiar mai multe, astfel încât partida de sex să fie cu totul memorabilă.

Fă un joc din această „sarcină”

Pe o foaie, scrie toate poziţiile tale preferate de sex, locurile în care te exciţi şi jucăriile sau produsele ce le deţineţi. Pune-ţi partenerul să facă acelaşi lucru. Taie părţile şi pune-le în borcane diferite pentru fiecare categorie: filme, locuri şi jucării. De fiecare dată, trageţi câte un bileţel din fiecare borcan şi creaţi câte o experienţă proaspătă, nouă când vă hotărâţi să faceţi sex. De exemplu, doggy style, în bucătărie, cu lubrifiant. Boom.

Couple relaxing in living room and smiling

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top