Femini.ro

Lucruri interzise făcute de femeile însărcinate

Entertainment

Lucruri interzise făcute de femeile însărcinate

Femeile însărcinate sunt asemeni unor proscrişi deoarece, aşa cum bine ştim nu au voie la foarte multe lucruri- nici măcar să râvnească la ele darămite să le facă. Însă, sunt câteva adevăruri general valabile care se aplică tuturor femeilor: vei avea o burtică mare asemenea unui jeleu vreme de 8-9 luni de zile, sânii ţi se vor umfla că două baloane şi vei avea câteva obiceiuri secrete la care înainte nici măcar nu te-ai fi gândit.

Mai jos vezi găsi câteva dintre aceste lucruri interzise făcute de femeile însărcinate însă, care nu vor ieşi la iveală nici dacă respectivele sunt ameninţate:

Ai devenit obsedată de alcool

Se pare că râurile de margarita chiar există în visele femeilor însărcinate, şi asta da, am auzit-o de foarte multe ori. Şi da, hei, cine spune că este ceva greşit în a mirosi câte o sticlă cu vin zilnic, pardon, din când în când? Nu e ca şi cum ai bea-o!

Carne, carne, carne

Când vine vorba de cărnuri, de orice fel ar fi acestea, medicul probabil ţi-a zis să tai din ele din cauza îndoielilor cu privire la otrăvirea cu tot felul de chimicale care nu fac bine bebeluşului dar nici ţie. Dar, câteodată femeile însărcinate uită de acest aspect deoarece o fată trebuie să-şi mănânce sandwich-ul preferat cu 4 tipuri de carne şi o felie de te vezi prin ea de salată.

Close up of a pregnant woman wearing long blue dress sits on the window sill, face is unrecognizable

Te bucuri de locurile de parcare

Ştiaţi că unele magazine au locuri speciale destinate femeilor însărcinate? Ei bine, nu lua în considerare faptul că mai mult că sigur nu ai nevoie de ele deoarece nu e ca şi cum ai avea un handicap. Te foloseşti deoarece un spaţiu rezervat e un spaţiu rezervat şi totul pentru că ai făcut sex.

Chiar iubeşti toată atenţia

Străinii îţi zâmbesc şi deschid uşile pentru tine iar oamenii din jur sunt dispuşi să-şi ofere locul în momentul în care eşti pe aproape. Este ca şi cum ai fi Kate Middleton pentru 9 luni de zile! Cu toate că ajungi acasă şi te plângi, în sufletul tău eşti mai egoistă că oricând şi te înţelegem pe deplin!

Nu eşti obosită chiar tot timpul

Bineînţeles că da, uneori eşti obosită, însă, pentru prima dată în viaţă poţi folosi această scuză ori de câte ori situaţia o cere. Şi unde mai pui că te poţi aşeza în pat la 7 şi poţi adormi instant fără ca cineva să te bată la cap sau să te trezească deoarece este nevoie de mâncare? Câştig!

Îţi ieşi din minţi când te gândeşti la naştere

Pe dinafară şi în faţa cunoştinţelor, partenerului eşti numai: ei, să nasc nu este aşa greu! Însă când rămâi singură cu tine însăţi eşti cât se poate de conştientă de faptul că o fiinţă va ieşi din vaginul tău mic, extraordinar de mic şi în acele momente hormonii o iau razna iar tu începi să plângi şi să fii isterică fără a avea vreun motiv real!

Pregnant woman, pain in back

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top