Femini.ro

Mila Kunis ne vorbeşte despre discriminarea sexuală de la Hollywood

Monden

Mila Kunis ne vorbeşte despre discriminarea sexuală de la Hollywood

 

Discriminarea sexuală încă mai există- fapt deosebit de ridicol; da, femeile trebuie să facă faţă acesteia în fiecare zi iar celebrităţile nu sunt deloc mai presus când vine vorba de această problemă.

Mila Kunis a fost deosebit de clară şi deschisă în „eseul” scris pentru cei de la „A Plus” despre discriminarea sexuală de la Hollywood pe care ea, bineînţeles, a experimentat-o pe propria piele. Mila vorbeşte despre cum producătorul a ameninţat-o o dată că niciodată nu va mai lucra când a refuzat să pozeze semi-dezbrăcată pentru coperta unei reviste destinată bărbaţilor iar asta strict pentru promovarea filmului la care lucrau împreună.

„Nu mai sunt dispusă să mă pretez la anumite fapte, acţiuni doar din cauza unor vorbe urâte deoarece am fost mai mult decât naivă în trecut. Am fost lividă, obiectivă şi pentru prima dată în cariera mea am spus „nu”. Şi ghici ce? Lumea nu a luat sfârşit.”

Mila a mai menţionat şi faptul că a mai avut de-a face cu astfel de incidente, de momente de-a lungul carierei sale când a fost insultată, dată la o parte, plătită mai puţin, ignorată din punct de vedere creativ şi neluată în considerare din cauză că este femeie. Aceasta a spus că întotdeauna a acordat persoanelor din jurul ei beneficiul îndoielii însă, eventual a realizat că problema nu este la ea.

Aşa că, a pus bazele propriului ei „club”; o companie de producţie cu doar trei femei. „De vreme ce se întâmplă ce se întâmplă la Hollywood şi cu toată nebunia provocată în viaţa mea, şi nu numai, de discriminarea sexuală, sunt extrem de norocoasă că am găsit aceste femei care au fost de acord să mi se alăture.”

De vreme ce de curând aceasta a dorit să aibă şi un bărbat lângă ele, în companie, email-urile răutăcioase au început să apară; la acestea, producătorul, bărbat fiind a început să răspundă tuturor cu următoarele cuvinte:” Mila Kunis este un mega star, indiferent de ceea ce ar putea spune gurile răutăcioase. Este una dintre cele mai mari actriţe de la Hollywood şi în curând va deveni şi soţia lui Ashton şi mama copiilor lui!”

După acest răspuns actriţa a menţionat: „Acesta este subiectul principal al email-ului. Lăsând la o parte introducerea, acesta a ales să reducă valoarea mea la nimic mai mult decât la relaţia cu un bărbat de succes şi abilitatea de a-i face acestuia copii. A ignorat cu totul contribuţiile creative şi logistice semnificative atât ale mele cât şi ale echipei.”

Ca şi rezultat, Mila şi compania au încetat la mai lucreze la proiect.

„Da, este doar un mic comentariu, însă, acesta este un exemplu a lucrurilor cu care trebuie să se confrunte o femeie în fiecare zi. Am terminat cu tot ceea ce înseamnă compromisuri, aşa că, pe viitor când mă voi mai confrunta cu astfel de situaţii, subtile sau nu, mă voi adresa în mod direct, voi stopa momentul şi poate voi face un bine, poate voi educa. Dacă aceste replici ale mele voi ajunge la oameni „surzi”, voi alege să merg mai departe, să întorc spatele.”

More in Monden

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top