Femini.ro

Moduri creative de a-ţi surprinde soţul

Eşti mămică...

Moduri creative de a-ţi surprinde soţul

Dacă eşti căsătorită, ştii cât de dificil este să-ţi menţii mariajul pe linia de plutire; viaţa de zi cu zi poate interfera cu toate modurile tale în care-ţi dai silinţa să fiţi fericiţi împreună şi asta poate deveni de-a dreptul frustrant.

Într-o zi normală, trebuie să te trezeşti, să mănânci, să-ţi fac duş, să te îmbraci, să pleci şi să vii de la muncă: every fucking day!! Când te întorci, tot ce-ţi doreşti este să mănânci ceva şi să te linişteşti. Când să mai petreci timp special cu soţul tău? Când să-i mai acorzi atenţia de care are nevoie?

Însă, ştii ce piperează această viaţă de cuplu monotonă? Surprizele! Când ai un moment liber, surprinde-l cu fel de fel de gesturi, de lucruri care-l vor face să se simtă iubit, chiar dacă tu, probabil nici nu mai eşti în zonă.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună, care sunt cele mai creative moduri prin care-ţi poţi surprinde soţul:

Scrie-i o notiţă

Serios? Asta? Ştiu că sună de-a dreptul plictisitor şi poate crezi că nu este nici măcar surprinzător, însă, crede-mă că nu este. Ia o foaie de hârtie, poate chiar dintr-o anumită culoare, un pix- de preferat roşu şi scrie ceva! Fă-l să fie cât de romantic şi sexy poţi. Pune-l undeva unde se uită în fiecare zi, precum, în portofel sau în buzunarul pantalonilor şi aşteaptă ca magia să se întâmple.

Hispanic couple with flowers

Sarcinile/ întâlnirile

Ce au acestea două în comun? Nu prea multe însă, imaginează-ţi că-i spui să meargă până la supermarket că ai nevoie de lapte, iar asta după serviciu. Merge la magazin şi te găseşte tine; şi ce ai în buzunar? Două bilete la filmul/ meciul la care doreşte de foarte multă vreme să meargă! Ei bine, asta da surpriză!

King’s day

Nu spun că ar trebui să-i fii sclavă, însă, oferă-i o zi cu tot ceea ce-şi doreşti. Pune-l să scrie o listă cu lucruri pe care ar dori să audă, să le vadă, să le facă, să le mănânce iar tu fă-le. Încearcă ce-l puţin să-ţi dai silinţa să faci cât mai multe.

Încearcă-i hobby-ul

Dacă vei face acest lucru, soţul tău va fi mai mult decât fericit şi încântat deoarece bat pariu că nu este ceva pentru care te cam dai în vânt. Spre exemplu, partenerului meu îi plac jocurile de noroc; acum, bine, nu este chiar stilul meu de distracţie, însă, când vreau să-l fac să se simtă bine, las tot ce am de făcut, mă aşez pe canapea şi încerc să fac să pară că-mi place la nebunie.

Luna de miere, din nou

Da, ştiu că poate vei spune că nu este timp sau nu dispui de suficienţi bani pentru a face acest lucru, însă, sunt foarte multe site-uri şi agenţii care îţi vor oferi cele mai ieftine posibilităţi de a escapa din rutina de zi cu zi. Înscrie-te în tot felul de tombole şi programe iar în momentul în care observi una care vi se potriveşte de minune, surprinde-ţi soţul.

Hispanic couple in living room

More in Eşti mămică...

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top