Femini.ro

Moduri prin care îndepărtezi bărbaţii din viaţa ta

Eşti mămică...

Moduri prin care îndepărtezi bărbaţii din viaţa ta

 

Şi acum mă voi referi la acel tip de femeie care nu înţelege pe deplin de ce oamenii nu o sună, de ce nu o adaugă pe Facebook sau de ce nu o invită în oraş; acel tip de femeie care face tot ce-i stă în putinţă şi recurge la moduri incredibile de a sta la mare depărtare de sexul bărbătesc, chiar dacă poate de multe ori nici nu realizează.

Specialiştii sunt de părere că este ceva ce facem greşit, aşa că, haideţi să vedem împreună care sunt acele moduri prin care îndepărtezi bărbaţii din viaţa ta şi ce este de făcut pentru a te opri numaidecât.

Te porţi de parcă le faci o favoare

Îndepărtezi bărbaţii din viaţa ta din cauză că-i respingi sau tai o conversaţie din scurt datorită faptului că nu este „genul tău”. Cu toate acestea, îndepărtezi din cauză că le dai senzaţia că eşti mult prea bună pentru ei, râzi de ei sau le vorbeşti într-un mod jignitor.

Chiar dacă tu eşti interesată de tip, momentul în care vede cum te comporţi cu cineva, este momentul decisiv în care va lăsa baltă orice viitoare tentativă de a-ţi spune ceva.

Urăşti bărbaţii

Ai întâlnit vreodată un bărbat care urăşte cu pasiune, femeile? Chiar dacă încerca să se ascundă, ura ieşea la suprafaţă asemenea unei bule. Şi dacă tu ţi-ai dat seama de asta, să fii sigură că şi bărbaţii vor observa acelaşi lucru la tine.

young man relax on red sofa and work on laptop at home indoor

Treci de la o stare la alta, foarte repede

Îndepărtezi bărbaţii în momentul în care unul dintre pretendenţi te respinge iar tu începi să faci o adevărată scenă doar pentru „a-i da o lectie”. Crede-mă că te înţeleg însă, vorba va zbura mai repede ca gândul şi în scurt timp toţi bărbaţii vor încerca să te evite şi vor cunoaşte scena făcută de tine într-un local public, poate.

Un temperament exploziv

Chiar dacă ţi-ai ieşit din pepeni în faţa unui singur bărbat, majoritatea, în general, sunt absolut îngroziţi de femeile nervoase. Când văd o problemă cu furia, vor începe să asume tot ce este mai rău despre tine când vine vorba de întâlniri.

Nu ai grijă de modul în care arăţi

Chiar dacă ne „doare” să admitem acest fapt deoarece milităm deseori pentru „frumuseţea vine din interior”, tot pachetul contează. Îmi pare rău. Este adevărat. Trebuie să încerci să arăţi decent pentru a atrage bărbaţii şi a nu-i pune pe fugă.

Statusurile tale de pe Facebook nu sunt potrivite

Spui că eşti singură din cauză că „men likes only bitches”- asta că să nu folosesc alt cuvânt urât? Pui foarte multe citate despre bărbaţii care nu apreciază o femeie bună? Îmi pare rău să-ţi spun însă vei fi rănită foarte des şi bărbaţii nu caută deloc o femeie atât de bună încât pare că se va „sparge” prima dată când întâmpină o problemă.

Eşti lipită de telefon

Mai lasă telefonul din mână când eşti în oraş cu fetele, spre exemplu. Nu mai juca Candy Crush atât de des deoarece îndepărtezi bărbaţii iar şansele tale de a-ţi găsi alesul se diminuează considerabil. Dacă doreşti ca tipul de care-ţi place să ştie că eşti interesată, fă ceva ce implică uitatul la el şi nu la telefonul tău.

Man and woman in disagreement

More in Eşti mămică...

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top