Femini.ro

Motive pentru care femeile Săgetător sunt cele mai bune partenere

Horoscop

Motive pentru care femeile Săgetător sunt cele mai bune partenere

Femeile Săgetător sunt acele tipuri de femei care pot dori ca întotdeauna să se afle în mişcare, să aibă parte de libertate, însă, să aibă şi o casă unde să se întoarcă în momentul în care apare dorul şi dorinţa de linişte şi pace, partenerul fiind, bineînţeles, acolo, răbdător.

Având în vedere că este un semn de Foc, Săgetătorul este extrem de pasional, incitant şi un amant extrem de apreciat.

Femeile Săgetător reprezintă o provocare deoarece aduc o flacără arzătoare în viaţa de cuplu iar intelectul cu noi şi noi informaţii stimulează partenerul nelăsând rutina şi plictisul să se instaleze- două dintre motivele pentru care relaţiile iau sfârşit.

Cu acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt motivele pentru care femeile Săgetător sunt cele mai bune partenere de viaţă:

Sunt cele care fac legea

Şi când spun asta mă refer la categoria femeilor din zodiac şi chiar nu poţi schimba acest lucru. Fii calm şi asigură-te că faci totul aşa cum trebuie iar ea îţi va lua toate grijile de pe cap. Nu există o zodie mai bună decât această la schimbat dispoziţia în bine.

1

Este plină de calităţi

Există probabilitatea că prietenii tăi să te întrebe despre motivele pentru care ai ales o astfel de parteneră pentru ţine iar atunci îţi vei da seama că lista este atât de lungă încă nu o mai termini. Femeile Săgetător sunt bune ascultătoare, extrem de inteligente ce lucrează la capacitate maximă indiferent de mediul în care se află. Nu se lasă mai prejos de bărbaţi şi arată cât de abile sunt, aşa că există posibilitatea să te simţi puţin sub papuc în unele situaţii.

Poţi fi tu însăţi

În preajma unei Săgetătoare te poţi simţi  în largul tău şi poţi fi tu însăţi aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna. O femeie Săgetător este o femeie lângă care te poţi prosti în voie şi faţă de care nu trebuie să munceşti prea mult pentru a o impresiona.

Te face să te simţi iubit

Niciodată nu va înceta să facă gesturi diferite pentru a te face să te simţi cel mai iubit bărbat din lume şi chiar îţi va aminti acele momente speciale din viaţa voastră în cele mai frumoase moduri posibile. Săgetătorul este unul dintre cele mai sentimentale semne zodiacale. Se bucură şi preţuiesc fiecare moment din viaţă aducându-şi aminte chiar şi de cele mai mici detalii ale unei relaţii.

Mult amuzament, deloc plictiseală

Să fii pregătit pentru vremurile amuzante ce vin în faţa voastră deoarece aceasta este singura direcţie în care o astfel de femeie se îndreaptă.  Este acel tip de persoane care cânta până o lasă plămânii chiar şi dacă are o zi proastă sau este afonă total.

Mai important de menţionat este faptul că simţul umorului este la el acasă cu această femeie.

Te va binedispune

Îţi va scoate în evidenţă toate calităţile ce le ai şi poate tu nu le vezi şi te va binedispune chiar şi atunci când credeai că este imposibil. O femeie Săgetător este soarele în zilele înnorate şi în oricare altă zi.

2

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top