Femini.ro

Noiembrie- luna diabetului: iată cum îl poţi preveni, în mod natural

Nutriţie

Noiembrie- luna diabetului: iată cum îl poţi preveni, în mod natural

 

Noiembrie este luna diabetului, la americani, ceea ce înseamnă că sunt disponibile şi mai multe remedii şi mai multe metode prin care poţi preveni apariţia acestei afecţiuni. Şi unde mai pui că pe zi ce trece apar din ce în ce mai multe opţiuni de tratament?

Dacă ai probleme cu greutatea- în mare parte, acesta fiind factorul numărul 1 când vine vorba de diabet, ne-am gândit să-ţi venim în ajutor cu câteva dintre cele mai naturale şi sănătoase căi prin care poţi preveni apariţia şi dezvoltarea diabetului.

Oţet de mere

Ştiai că o sticlă de oţet de mere pe lună îţi poate oferi aceleaşi efecte suprimante ale poftei de mâncare ca şi majoritatea medicamentelor prescrise de medici? Studiile au arătat că oţetul de mere diluat şi consumat înainte de masă îţi micşorează pofta de mâncare şi asta bineînţeles, fără alte efecte secundare.

Pentru această lună a diabetului, încearcă să faci o mică schimbare şi chiar înainte să te aşezi la masă, bea o linguriţă, chiar două. Studiile arată că participanţii au experimentat un nivel cu aproape 20% mai puţin de zahăr în sânge decât cei care nu au consumat „elixirul-minune”.

Extract de cafea verde

Studiile arată că „green coffee bean extract” te poate ajuta să slăbeşti până la 3-4 kilograme în fiecare săptămână; mai mult decât atât, aceasta se pare că scade nivelul de zahăr din sânge dacă este crescut mult prea mult de ficatul tău. Din această cauză, oamenii de ştiinţă sunt de părere că această proprietate este căutată ca şi tratament natural împotriva diabetului.

Vinul roşu

Iată o băutură perfectă pentru slăbit faţă de care vei fi mai mult decât deschisă să o consumi, şi anume- vinul.

Această băutură romantică şi de petrecere poate tăia grăsimea depusă de tine cu până la 40% în decursul unei zile. Mai mult decât atât, îmbunătăţeşte sănătatea inimii tale în acelaşi mod în care o fac şi exerciţiile în decursul unei ore. Aşa că, dacă eşti pe punctul de a consuma o cină serioasă, un pahar de vin roşu este cea mai perfectă alegere.

Vinul roşu este bogat şi în nutrienţi, ca şi vitamina B şi fier şi plin de antioxidanţi- aceştia din urmă vor ţine garda sus când vine vorba de afecţiuni cronice, inclusiv diabet.

Proteine pudră

Shake-urile proteice nu sunt bune doar pentru a pune masă musculară, aşa cum am auzit-o de atât de multe ori; studiile au arătat că acestea te pot ajuta să slăbeşti şi să previi sau chiar să tratezi diabetul.

Oamenii de ştiinţă sunt de părere că persoanele care consumă proteină din zer scad considerabil nivelul de insulină şi de zahăr din sânge, ajutând în mod evident şi la creşterea masei musculare.

Alege proteine din orez, dacă este posibil deoarece acestea sunt cele mai bune pentru ţinerea sub control a diabetului şi ard mai multă grăsime. Deasemeni, cele bazate pe legume îţi protejează inima, rinichii şi-ţi oferă un ajutor cu privire la imunitate, de vreme ce pudrele bazate pe produse animale nu-ţi oferă aceste beneficii extra.

More in Nutriţie

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top