Femini.ro

Ocazii de zi cu zi care cer sex

Carieră şi dezvoltare

Ocazii de zi cu zi care cer sex

De ce să aştepţi o zi de naştere sau o seară romantică pentru a face sex cu partenerul tău? Nu există nici un motiv real pentru care ar trebui să-l rezervi pentru ocazii speciale. Nu numai că dacă aştepţi momentul potrivit vei pune şi mai multă presiune pe eveniment, dar cu cât te obişnuieşti mai mult cu obiceiul de a face sex fără motiv, mai mult vei face sex în general.

Câştig-câştig, spun specialiştii. Ai nevoie de puţin ajutor pentru a începe? Vezi mai departe care sunt acele ocazii de zi cu zi care cer neapărat sex, propuse de noi şi cititoarele noastre.

Şefului i-a plăcut prezentarea ta

Cuplurile fericite celebrează reuşitele unul altuia şi ce altă metodă mai bună de a face asta decât cu ajutorul sexului? Nu aştepta să obţină o promovare sau ca tu să-ţi schimbi job-ul, ci, mai degrabă, sărbătoriţi victoriile mici.

Este bun în ceea ce face

Fie de l-ai auzit vorbind la telefon despre diverse afaceri sau l-ai observat în acţiune când făcea ceva cu mâinile lui, să observi persoana cea mai bună din el este ca şi cum cineva ţi-ar da foc dorinţelor intense faţă de el. Aşa că, data viitoare când ţi se ivesc astfel de ocazii, fă ceva serios din asta şi sărută-l pasional, masează-i umerii şi du-l direct în dormitor.

Hispanic couple at home in bed

Seara filmului

Chiar dacă alegeţi să vă uitaţi la un serial, sau o emisiune, acesta poate fi o inspiraţie incredibilă pentru sex fierbinte într-o seară obişnuită. Foloseşte un film sau emisiune la care obişnuiaţi să vă uitaţi împreună când doreaţi puţină acţiune şi reface-ţi scena voastră favorită.

V-aţi certat

La un anumit nivel ştii că unele argumente, hai bine, cele mai multe dintre ele, sunt destul de prosteşti; aşa că, data viitoare când vă luaţi la harţă în legătură cu persoana care a dus sau nu a dus gunoiul într-o zi, redirecţionează întreaga energie în direcţia opusă.

Vremea de afară este rea

Când vine vorba de ocazii perfecte pentru a face sex, vremea de afară reprezintă una dintre cele mai importante: chiar dacă plouă sau ninge torenţial, foloseşte acest timp ca şi scuză pentru a sta înăuntru şi pentru a vă concentra unul asupra celuilalt.

Copiii nu vă sunt acasă

Dacă părinţii voştri au vrut să fie binevoitori şi au dus ei copiii la un meci de fotbal, la balet sau la prietenii lor, profită numaidecât de timpul petrecut singuri în casă. Câteodată partidele scurte pot fi incredibil de pasionale, însă, din când în când, să te desfăşori exact cum îţi doreşti, te poate da cu adevărat peste cap, îţi poate da restart- în modul cel mai bun.

Fundul îi arată grozav în jensii ăia

Ok, poate soţul tău nu mai arată exact cum arăta când v-aţi căsătorit sau în ziua nunţii, însă, trebuie să recunoşti că sunt destul de multe momente în care îl surprinzi în diverse ipostaze sexy arătând extraordinar de arătos.

Nu ţine acele gânduri doar pentru tine- când iniţiezi o partidă de niciunde, el va accepta acest compliment uriaş iar viaţa voastră sexuală are de beneficiat de pe urma acestuia.

Couple building a home

More in Carieră şi dezvoltare

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top