Femini.ro

Ochi mai mari cu ajutorul machiajului

Make-up & Hairstyle

Ochi mai mari cu ajutorul machiajului

Trebuie să recunoaştem că este ceva sexy şi jucăuş în acei ochi mari de păpuşă- dar dacă în mod genetic nu ai avut parte de ei, trebuie să te resemnezi? Nici pe departe.

Aplică următoarele trucuri de mai jos pentru a obţine ochi mai mari cu ajutorul machiajului şi pentru a pune pe jar inimile tuturor bărbaţilor şi să stârneşti invidia femeilor.

Mai multă lumină în colţuri

Dacă deja ai nişte ochi frumoşi pe care trebuie numaidecât să-i scoţi în evidenţă, aplică un fard de o culoare mai deschisă în colţul interior al pleoapei, chiar aproape de glanda lăcrimară. Acest artificiu îţi va mări ochii instant, spun specialiştii. Culoarea mai deschisă acţionează ca şi un iluminator şi crează o apariţie mult mai deschisă a întregului ochi, făcându-l mai mare, mai fresh şi mai “treaz”.

Printre favoritele noastre se numără M.A.C Cosmetics Eye Shadow in Yogurt and Vanilla.

8101338605_26e104423d_o

Osul sprâncenei

Adaugă un fard deschis fix sub linia definitorie a sprâncenei pentru a ilumina fix ceea ce doreşti şi anume, osul sprâncenei ce te va ajuta când vine vorba de un mega-lift al ochiului prin atragerea atenţiei asupra acestuia.

În timp ce, clar, poţi folosi aceeaşi nuanţã pe care ai pus mâna şi pentru colţul interior al ochiului, de recomandat ar fi un anticearcan. Optează pentru o nuanţă ceva mai deschisă decât restul tonului pielii tale pentru a da efect de luminare.

Dacă nu, gândeşte-te că orice este deschis, va lumina această zonă.

16310572311_c8e8391d12_k

Spune adio cearcănelor

Când vine vorba de ochi mai mari, mai atrăgători, mai deschişi, cearcănele reprezină inamicul numărul unu. Cea mai mare greşeală pe care o face o femeie este să nu-şi mascheze aceste pete inestetice. Pielea mai închisă la culoare din jurul ochilor, îi va face pe aceştia să arate mai mici decât sunt ei de fapt.

Secretul este să începi cu un concealer în nuanţe de roz înainte de a-l întinde pe cel spre galben deasupra. Tot la Sephora îţi vei găsi ajutor de nădejde- Laura Mercier Secret Concealer, ca şi bază.

Extindere vizuală a ochilor

O linie albă îţi va deschide ochii instant. Foloseşte un creion alb pentru pleoapă inferioară pentru a extinde porţiunea de alb din ochii tăi şi pentru a-i face să arate mai mari şi mai treji, dintr-o singură mişcare.

M.A.C Cosmetics eye Kohl în Fascinating este alegerea cea mai bună.

8552169452_72e867c241_o

Balsam sau ruj nude

Dacă doreşti să atragi toate privirile asupra ochilor tăi, specialiştii afirmă că este extraordinar de important să păstrezi restul machiajului cât mai minimalist posibil. Adaugă buzelor tale o strălucire mată sau nude pentru ca tot greul să cadă pe partea de sus a feţei tale.

16312055398_d52a10bc8f_o

Genele false

Este un motiv pentru care în toate reclamele de la TV, modelele au nişte gene de milioane şi ochi spectaculoşi de frumoşi. Este necesar să foloseşti gene false dacă îţi doreşti un look împlinit, finisat şi ochii să se găsească în prim plan. Dacă este nevoie, apelează la un specialist, pentru a-ţi aplica două seturi: unul pentru lungime şi unul pentru substanţă, structură, grosime.

Continue Reading
You may also like...

More in Make-up & Hairstyle

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top