Femini.ro

Plăceri simple-n viaţă care nu costă ceva, decât timp

Entertainment

Plăceri simple-n viaţă care nu costă ceva, decât timp

 

Haideţi să fim serioase; timpul nu ne mai ajunge nici măcar pentru a face lucrurile necesare darămite cele care ne aduc zâmbetul pe buze! Mi-aş dori să fi existat mai multe ore într-o zi pentru acele plăceri simple-n viaţă, însă, nu este deloc posibil.

Voi fi sinceră cu voi: de ceva vreme am tendinţa să mă grăbesc cu toate; abia, abia dacă reuşesc să duc la bun sfârşit tot ce mi-am propus şi nu mai am timp pentru mine, să fiu singură. Dieta este oribilă, nu-mi fac timp pentru exerciţii şi nu mai citesc doarece simt că stând, pierd şi mai mult timp.

Aşa sunt eu, poate tu nu eşti însă, cred că este momentul ca amândouă să începem să acordăm atenţie deosebită acelor plăceri simple-n viaţă deoarece ele sunt cele care ne menţin pe linia de plutire.

Râs cu voce tare

De râs nu ne prea bucurăm chiar dacă studiile au demonstrat de foarte multe ori că acesta este mai mult decât benefic pentru noi. Gândeşte-te la asta: când a fost ultima dată când ai râs din suflet? Aşa de tare încât persoana din camera alăturată să te audă?

Câteodată, acestea vin datorită unor lucruri văzute sau auzite. În plus, râsul este contagios aşa că, acum poţi râde de una singură, însă, în câteva secunde şi cei din jurul tău se vor alătura.

Joacă-te cu animalele de companie

Când vine vorba de plăceri simple, aceasta poate este una dintre cele mai apreciate- cine nu iubeşte să-şi vadă animăluţul făcând tot felul de lucruri amuzante?

Bineînţeles, asta dacă ai, însă dacă nu, ia-ţi câteva minute din ziua ta şi uită-te la filmuleţele tale preferate.

Happy excited young woman in bathrobe with towel on her head dancing over white background

Dansatul pe propriul tău beat

Iubesc să dansez, chiar dacă poate, uneori greşesc paşii sau pierd ritmul. Fie că este vorba de ultima melodie a lui Justin Timberlake sau orice altceva, dansează, lasă muzica să te pătrundă şi permite-ţi să te exprimi aşa cum îţi vine pe moment.

Ţine pe cineva de mână

Ţinutul de mână arată că-ţi arăţi îngrijorarea sau ataşamentul faţă de o persoană şi-i aminteşti că nu este singur pe lume. Însă, nu este ceva ce plănuim ci mai degrabă ceva care pur şi simplu se întâmplă. Strânsul de mână sau pur şi simplu atingerea acestora ne conectează fără a spune un cuvânt.

Vezi răsăritul sau apusul

Prima mea simplă plăcere am găsit-o într-un răsărit şi asta acum ceva timp. Prefer răsăritul deoarece acesta semnalizează o nouă zi, un nou început iar acesta îmi aminteşte că trebuie să respir şi să trăiesc momentul prezent.

Dar, şi o lipsă de control asupra a ceva anume, cum este răsăritul şi care se întâmplă în fiecare zi, indiferent de eu îl văd sau nu, îmi aminteşte cât de mare este lumea şi cât de mică sunt eu.

Spune „Te iubesc”

Orice persoană din jurul tău simte nevoia să asculte aceste cuvinte, de câteva ori în timpul vieţii şi chiar şi atunci când se aşteaptă mai puţin. Câteodată, poate fi foarte dificil să le spui însă, cuvintele poartă foarte multă putere. Împărtăşeşte-le conectandu-te cu cei din jur şi permiţând inimii tale nu numai să fie auzite ci şi apreciate.

I Can't Hear You

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top