Femini.ro

Povestea de viaţă a lui Donald Trump

Monden

Povestea de viaţă a lui Donald Trump

 

Înainte de a candida pentru preşedinţia Statelor Unite, Donald Trump a fost cel mai faimos şi mai „colorat” miliardar din ţară.

Scepticismul asupra canditaturii sale nu a fost alimentat nu numai de platforma controversată asupra imigrantilor şi agresiunea cu care a condus campania, ci şi de trecutul său deosebit de tumultuos.

Bineînţeles că, Donald Trump, în vârstă de 70 ani râde la urmă, în prezent, din cauză că a câştigat în faţa contra-canditatei sale democrate, Hillary Clinton, însă, chiar şi aşa m-am gândit că ne-ar fi de ajutor să înţelegem ce n-a mers bine în viaţa lui de a ajuns să gândească în acest mod violent.

Mic copil

Donald Trump este al patrulea copil al lui Fred Trump, un mogul în ale imobiliarelor; în ciuda bunăstării familiei, acesta a început să lucreze la compania tatălui său şi a fost trimis la Academia Militară la vârsta de 13 ani.

Domnul Trump spune că a intrat pe această piaţă după ce tatăl său i-a împrumutat o sumă „modică” de 1 milion de dolari înainte de a se alătura companiei sale. A preluat conducerea acesteia, în 1971 iar în 1999 tatăl său a decedat.

Trump, mogulul

Donald Trump deţine câte o clădire aproape peste tot în America dar s-a extins şi în lume- în Mumbai, Istanbul şi Filipine. Mai mult decât atât, acesta mai deţine şi hoteluri, cazinouri.

Când vine vorba de industria spectacolelor, amuzamentului, comediei, Donald şi aici şi-a construit un imperiu. El este „proprietarul”, din 1996 până în 2015 a concursurilor de Miss Univers, Miss USA şi Miss Teen USA. În 2003 a deputat la NBC cu un reality show ce se numeşte „The Apprentice”- 14 sezoane.

A scris câteva cărţi şi deţine un lanţ de supermarketuri care vând aproape orice. În concordanţă cu listele celor de la Forbes, valoarea sa netă este de 3.7 miliarde de dolari, de vreme ce acesta în mod repetat a insistat că este vorba de peste 10 miliarde.

CHICAGO, Il- DEC 7, 2004: Real estate mogul Donald Trump makes an appearance at Chicago's Marshall Field's on State street to promotes his new cologne, The Fragrance. He was joined by 'The Apprentice' winner Bill Rancic.

Tată şi soţ

Donald Trump a fost căsătorit de trei ori, cu toate că cea mai faimoasă soţie a fost prima- Ivana Zelnichova, o atletă cehă şi model celebru. Cuplul a avut împreună 3 copii şi divorţul a fost semnat în 1990 din cauza abuzurilor asupra soţiei- deşi faptele nu au fost demonstrate.

S-a căsătorit cu actriţa Marla Maples în 1993, au avut o fiica şi au divorţat în 1999. Cu actuala soţie, Melania Knauss s-a căsătorit în 2005 şi cuplul are un copil.

Candidatura

Trump şi-a exprimat interesul încă din 1987 şi chiar a intrat în cursă în 2000.

După 2008 a devenit cel mai „de vorbit” membru deoarece punea la îndoială faptul că Barack Obama s-ar fi născut în US.

În iunie 2015 a anunţat în mod formal că va intra în cursa pentru Casa Albă:” Avem nevoie de cineva care să facă această ţară din nou grozavă. Putem face asta, împreună deoarece eu sunt un candidat ce nu are interese ascunse, asemenea altora.”

Câştigătorul alegerilor

Având în vedere că victoria lui încă şochează şi astăzi, cei care l-au sprijinit abia aşteaptă să-l vadă în Oval Office, deşi preşedintele Obama nu este deloc mulţumit de alegere.

Donald Trump va fi primul preşedinte al SUA care nu are o bază politică solidă, nu a servit armata, asta însemnând că deja a făcut istorie şi nici măcar nu a primit titlul oficial. Ce urmează?

8621383253_613e59bf3b_b

More in Monden

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top