Femini.ro

Produse pentru păr care vor repara daunele trecute

Întreţinere

Produse pentru păr care vor repara daunele trecute

Săracul nostru păr. În mod constant este atacat: de la raze UV, umiditate, căldură, styling, colorare, straturi de produse pentru păr şi multe, multe altele. Ce este şi mai rău este faptul că o dată ce părul este distrus, cu uşurinţă poate fi şi mai distrus- gândeşte-te la vârfurile despicate ce se mai şi curbează.

Dar, cu toate acestea, prin oricât de multe procese ar fi trecut părul tău, trebuie să ştii că-l poţi reînvia. Pentru orice tip de problemă pe care ai avea-o la un moment dat, există produse pentru păr ce te vor ajuta să arăţi mai radiantă ca oricând.

Pentru vârfurile despicate

Chimicalele dure şi periatul excesiv nu fac nimic altceva decât să mănânce şi să îndepărteze cuticula pãrului, expunându-i cortexul, ceea ce înseamnă că în mod clar va începe procesul de tocire a vârfurilor.

Nu există poţiune magică ce să repare vârfurile despicate- vei fi nevoită să mergi la un stilist pentru o tunsoare, ne spun specialiştii, însă, poţi opri acest proces cu un tratament ce se numeşte “Garnier Fructis Damage Eraser Split-End Bandage”, ce cred că se găseşte în toate supermarketurile. Este o formulă ce se bazează pe un complex de fitokeratina- aminoacizi similari cu cei care se găsesc natural în păr.

Repară daunele din trecut

Tratamentele efectuate la salon ce înmoaie şi îndreaptă, după care ondulează şi colorează pot dezbrăca firul de păr de elemente nutritive esenţiale.

Ingredientul cheie din “Frederic Fekkai PrX Reparatives Intense Fortifying Masque” este uleiul de argan ce întăreşte părul şi-l fortifiaza, ne explică specialiştii. Folosirea zilnică a acesteia va ajuta şuviţele de păr să facă faţă viitoarelor tratamente chimice.

Beautiful brunette hair from back

Îndepărtează uleiul

Când vine vorba de produse pentru păr, acesta nu ar trebui să lipsească din artileria ta, mai ales dacă ai probleme cu excesul de ulei. Sunt persoane care venerează raftul cu şampoane uscate, iar acesta prezentat de noi este cel mai apreciat, cel mai bun dintre toate.

“Rahua Voluminous Dry Shampoo” conţine cassava şi clei cosmetic, o combinaţie ce absoarbe uleiul, explică stiliştii celebri.

Îl poţi folosi exact după ce ţi-ai uscat părul pentru fermitate sporită sau de fiecare dată când simţi că părul tău are tendinţa să fie uleios.

Îndepărtează depozitele de produs

Tot acel şampon uscat, cu geluri, creme, spume, uleiuri şi spray-uri se adună de-a lungul vremii, făcându-ţi părul să arate mult mai murdar decât ar fi trebuit şi asta chiar dacă abia l-ai spălat. Aşa că, un obicei bun este de a-ţi da refresh din când în când cu formula de la Neutrogena Anti-Residue Shampoo pe care să-l foloseşti o dată pe săptămână.

Neutralizează expunerea la soare

Soarele de vară poate brutaliza stratul de la exteriorul firului de păr, ducând la rupere, cădere şi slăbirea cuticulelor. Când părul prezintă astfel de daune, de preferat ar fi să apelezi la “Rene Furterer Absolue Kératine Sublime Renewal Leave-in Cream, spun stiliştii.

Este asemeni unui face lift doar că este efectuat asupra părului tău. Acesta se încălzeşte uşor în palme după care se aplică cu grijă pe părul umed sau uscat, după preferinţe.

Beautiful woman with hair infront of face

Continue Reading
You may also like...

More in Întreţinere

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top