Femini.ro

Reguli de bază pentru a te împăca cu fostul iubit

Relaţii

Reguli de bază pentru a te împăca cu fostul iubit

Toate avem foşti iubiţi cu care nu dorim să discutăm niciodată, absolut niciodată. Însă, sunt şi unii cu care parcă am mai încerca să vedem dacă s-a schimbat ceva- mai ales dacă amândoi v-aţi maturizat şi situaţia pare să se găsească în alte circumstanţe.

Bineînţeles, să te împaci cu fostul iubit nu este deloc uşor deoarece v-aţi despărţit dintr-un motiv, chiar dacă acum detaliile sunt uşor în ceaţă şi este o şansă destul de mare ca voi doi să cădeţi pradă aceloraşi obiceiuri ca atunci când formaţi un cuplu.

Cu acestea fiind spuse, specialiştii ne anunţă că există posibilitatea să poţi aprinde flacăra cu fostul iubit atâta timp cât întreaga “problemă” este abordată în modul potrivit. Te gândeşti la asta? Vezi mai departe care sunt regulile de bază!

Lasă sexul deoparte

Da, sunteţi deosebit de fizici amândoi şi adoraţi timpul petrecut împreună iar sexul de împăcare este ceea ce recomandă orice medic, însă, dacă doriţi ca de această dată să funcţioneze, nu trebuie să te grăbeşti deloc. De vreme ce specialiştii nu ştiu cam cu ce viteză ar trebui să meargă lucrurile, nu ar dăuna dacă nu aţi trece direct la ultimul nivel de apropiere.

Nu este o nouă relaţie

Este destul de tentant că atunci când doreşti să te împaci cu fostul iubit să doreşti să vezi totul că o nouă relaţie- însă faptele sunt fapte: v-aţi mai întâlnit până acum.

Este foarte important pentru un cuplu să încerce să construiască de unde au rămas, şi anume, de la vechea relaţie.

Şi ce dacă ai mai fost acolo şi ai mai făcut lucrurile astea? Acesta este un nou capitol şi va fi cu totul epic.

happy young couple enjoying  picnic on the countryside in the field  and have good time

Fii onestă cu timpul pe care l-aţi petrecut despărţiţi

Acum este momentul să spui verde-n faţă dacă ai mai fost cu cineva cât timp aţi fost despărţiţi- nu trebuie să intri în detalii.

Este important cel puţin să menţionezi acest aspect pentru ca nu cumva să apară “surprize” neplăcute pe parcurs şi exact când te aştepţi mai puţin. Dacă partenerul este supărat- dar, ei bine, nu mai eraţi împreună- discutaţi mai pe larg despre motive şi temeri şi mergeţi mai departe.

De ce doreşti să te împaci cu fostul iubit?

Te simţi frustrată din cauză că ultimul partener în loc de aţă dentară folosea firele tale de păr sau pur şi simplu crezi că merită şi este sănătos să reînnoieşti relaţia cu fostul iubit? Dacă este vorba de primul caz, specialiştii spun că nu reprezintă un motiv destul de întemeiat pentru a reveni în trecut.

Problemele vechi

Deci, capul sus: este destul de probabil ca vechile certuri şi probleme să revină din nou în prim plan şi atenţia voastră- aşa că cel mai bine ar fi să le veniţi de hac acum, la început. Nu trebuie să refaceţi cea mai mare ceartă dintotdeauna, însă puteţi discuta pe lângă problemă pentru a evita aceste lucruri să se întâmple din nou, în viitor.

Vorbiţi despre acestea când sunteţi amândoi deosebit de calmi, spun specialiştii şi veţi vedea că puteţi ajunge într-un punct comun.

happy young couple enjoying  picnic on the countryside in the field  and have good time

Continue Reading
You may also like...

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top