Femini.ro

Reguli moderne de întâlnire pe care trebuie să le ştii

Îndrăzneşte!

Reguli moderne de întâlnire pe care trebuie să le ştii

 

Se pare că s-au făcut anumite studii iar rezultatele au fost uluitoare: sunt anumite reguli moderne de întâlnire pe care trebuie să le ştii dacă îţi doreşti să nu rămâi singură pentru toată viaţa şi să ai şi tu un suflet care să te aştepte seara acasă.

Este foarte important pentru persoanele singure să ştie că există anumite reguli moderne, spun specialiştii. Acest studiu a scos la iveală faptul că acele comportamente specifice întâlnirilor diferă drastic de la vârstă la vârstă.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt acele reguli moderne- noi sau vechi pentru tine- pe care fiecare persoană singură trebuie să le ştie.

El îi dă întâlnire, ea plăteşte

În general credeam că la prima întâlnire este o regulă majoră ca bărbatul să facă prima mişcare, să scoată în oraş, să plătească, să ne ţină de mână sau chiar să ne sărute. Se pare că acum, 41% dintre femei sunt „dispuse” să plătească cecul la prima întâlnire dacă bărbatul le-a invitat în oraş. Sună destul de bine, rezonabil am putea spune.

Ai nevoie de doar 15 minute

Pentru a decide dacă există sau nu chimie între voi doi. 30% dintre persoanele intervievate pentru acest studiu sunt de părere că doar 15 minute sunt suficiente.

Closeup portrait of a Male and female legs during a date

Sinceritatea încă este cea mai bună

Când vine vorba de reguli moderne (vechi) aceasta este una dintre ele. Nu-ţi place timpul petrecut cu el- oricare i-ar fi numele? Spune-i. se pare că 52% dintre cei singuri sunt de părere că este mai bine să-i spui politicos că nu eşti interesată. Nici una dintre noi nu este de acord că trebuie să minţi sau să-l duci cu zăhărelul deoarece ce să vezi? Mai devreme sau mai târziu vei da nas în nas cu el în această viaţă. Adu-ţi aminte: manierele contează.

Nu merge până la sfârşit

Cel puţin aşteaptă până la a doua întâlnire; 80% dintre persoanele singure sunt de părere şi susţin faptul că nu ar trebui să faci sex încă de la prima întâlnire. Dacă îl ţii aşa puţin în suspans vei crea mister şi dacă partenerul nu poate accepta faptul că nu-i cedezi din prima, că nu este motivat ar trebui să-ţi ridice ţie nişte semne de întrebare.

Este în regulă să-l cauţi

Contează doar când; 48% dintre femei cred că ar trebui să-i dai un mesaj în mai puţin de 24 ore de vreme de 68% dintre bărbaţi sunt de părere că trebuie să fii relaxat şi să extinzi această perioadă la maxim 3 zile. 3 ZILE?

Comunicarea clasică este cea mai bună

În aceste vremuri pe care le trăim, sunt sute de moduri prin care poţi ţine legătura cu tipul cu care ai ieşit: mesaje, email, Facebook, Instagram, etc. Ai fi surprinsă însă să afli că peste 84% dintre cei ce au participat la studiu preferă să vorbească la telefon, dacă nu, faţă-n faţă.

Da, îi poţi da add pe Facebook

Dilema aceasta ridică foarte multe controverse deoarece 21% dintre persoanele intervievate sunt de părere că este în regulă să-l adaugi după 2-3 întâlniri, de vreme ce restul cred că trebuie să aştepţi până relaţia devine oficială.

Young couple in a cafe having dinner and talking.

More in Îndrăzneşte!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top