Femini.ro

Rutina de exerciţii de dimineaţă a celebrităţilor

Fii în formă

Rutina de exerciţii de dimineaţă a celebrităţilor

 

Bineînţeles, sunt sigură că există câteva celebrităţi care au avut norocul nemaipomenit să se nască cu trupuri perfecte, grozave şi ideale, însă, multe sunt cele care trebuie să depună foarte mult efort la sala de antrenamente sau acasă, la fel ca şi noi celelalte.

Rutina de exerciţii de dimineaţă a celebrităţilor probabil te va uimi având în vedere că este compusă, în mare parte din CrossFit, kickboxing şi ridicări de greutăţi pentru un fund extraordinar de ferm.

Ia în considerare cele spuse de noi şi îmbunătăţeşte-ţi rutina de exerciţii de dimineaţă de la vedetele noastre favorite, asta bineînţeles dacă mai ai nevoie de vreo inspiraţie:

Candace Cameron Bure

Starul de la „Fuller House” se antrenează din greu, după cum vedem şi în filmuleţele sale de pe reţelele de socializare, pentru a fi sănătoasă şi pentru a arăta de milioane. Considerăm că este mai mult decât sculptată şi se află pe drumul cel bun.

Rutina de dimineaţă implică genoflexiuni, flotări, ridicări la bară şi bineînţeles, fel de fel de exerciţii pentru abdomen. Îi mulţumeşte antrenoarei sale, Kira Stokes pentru tot interesul depus.

Khloe Kardashian

Nu mai este nici un secret că vedeta s-a apucat serios de sală anul acesta şi este mai fit ca oricând. Dar femeia chiar lucrează din greu pentru aceste rezultate pe care le vedem noi; nu mai este o străină cu greutăţile şi chiar recent a postat o fotografie de când era în drum către a doua şedinţă pe zi, de exerciţii.

6132895463_a58500d58d_o

Jessica Alba

Ca şi fondatoare a „Honest Company”, Jessica vorbeşte într-una despre ceea ce înseamnă să trăieşti un stil de viaţă sănătos. Ca şi actriţă care a mai primit şi roluri în diverse acţiuni, niciodată nu a fost ruşinoasă când a venit vorba de muşchii săi construiţi la sală. În interviurile sale a menţionat că iubeşte că amestece orele de dans cu cele de bicicletă şi de ridicare a greutăţilor.

Beyonce

Regina muzicii pop nu are corpul pe care bine-l ştim cu toţii numai datorită orelor de dans. Judecând după braţele lucrate ce le are, sunt sigură că nu ai dori să te afli într-o postură de inferioritate cu aceasta.

Ellie Goulding

Cântăreaţa loveşte tare în sala de antrenamente şi asta la propriu, deoarece aşa cum a menţionat de câteva ori, „luptă”, boxează de ani buni de zile. Iubeşte să ştie că poate să se protejeze singură şi să se apere atunci când este nevoie. Nu numai împotriva unui bărbat, împotriva tuturor.

Jessie J

De foarte multe ori am rămas plăcut surprinşi de filmuleţele postate de cântăreaţa noastră preferată pe reţelele de socializare. Când vine vorba de rutina de exerciţii de dimineaţă a vedetelor, poate aceasta ar fi trebuit să se găsească pe primele locuri deoarece, nu ştiu dacă sunteţi la curent, însă, Jessie J ridică greutăţi foarte mari, de tip „deadlift”- de care probabil aţi mai auzit la parteneri.

În aceeaşi zi, ne-a mai arătat şi „plank”- exerciţiul foarte eficient şi dificil pentru abdomen dar şi „leg curl”.

9248285876_87a91fccab_o

More in Fii în formă

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top