Femini.ro

Secrete pe care stewardesele nu ţi le vor spune

Carieră şi dezvoltare

Secrete pe care stewardesele nu ţi le vor spune

Ultima dată când ai zburat probabil erai îngrijorată dacă avionul se va prăbuşi sau nu, aşa-i? Ei bine, se pare că ar trebui să-ţi faci mult mai multe griji în privinţa cafelei, ne spun specialiştii deoarece dacă ai băut, să ştii că aia nu era deloc cafea.

De unde ştim acest lucru? Am stat de vorbă cu câteva dintre stewardesele noastre preferate, angajate la linii aeriene mari şi le-am rugat să împărtăşească câteva dintre cele mai ascunse secrete ce se întâmplă la fiecare zbor însă clienţii nu trebuie să le afle orice ar fi.

Cu acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt aceste secrete pe care stewardesele nu ţi le vor spune când te îmbarci în avion:

Cafeaua ta probabil este decofeinizată

“În nici un caz nu vor primi pasagerii cafea normală deoarece ne dorim ca fiecare să doarmă nu să umble pe culuare pentru tot timpul zborului şi povestind, deranjând pe ceilalţi. Noi dorim ca ei să doarmă.”, spun stewardesele.

“Mulţi dintre însoţitorii de zbor sunt destul de leneşi pentru a face de două ori cafea însă de două feluri diferite. Eu întotdeauna am făcut acest lucru dar chiar şi cafeaua normală trebuia să aibă doar pe jumătate cofeină.”, adaugă în continuare.

Happy young people traveling by plane. Woman talking to a man while using laptop. Bright sunlight in airplane windows

De fapt, poate ai vrea să eviţi cafeaua de tot

“Apa pe care o folosim pentru cafea este destul de dezgustătoare. Vine dintr-un mare rezervor care, îmi imaginez doar, nu este curăţat foarte des sau chiar deloc. Aceeaşi apă este folosită şi pentru toalete.

Şi mai mult decât atât- nu întreba şi nu cere apă, niciodată. Noi întotdeauna umplem sticlele de apă cu cea din rezervor şi o servim clienţilor. Asta numai dacă nu zbori la clasa întâi, în rest, nimeni nu primeşti apă bună.”

Stai în apropierea organelor

“Cele mai comune zboruri transportă şi organe în ele. Nu jos, sub pasageri ci mai degrabă în cabina principală unde se ţin bagajele de mână.

Chiar am avut pasageri cu lăzi frigorifice şi cu organe în cabină. Chiar destul de des, am putea spune.”, adaugă stewardesele.

Poţi da mesaje şi-ţi poţi verifica email-urile

“Am făcut acest lucru de un miliard de ori. Şi pot să spun că aterizarea este cel mai bun moment în care poţi face acest lucru deoarece nici un pasager nu este acolo pentru a încerca să-ţi fure toată atenţia.”

Băile se pot descuia pe dinafară

“De fapt, aceasta este mai degrabă o măsură de precauţie, în cazul în care cineva moare sau se loveşte acolo. Dar şi din cauză că de foarte multe ori ne uimeşte prostia omenească.

Mi-aduc aminte că acum câteva zboruri în urmă o femeie nu-şi dădea seama cum se deschide uşa şi a început să-şi iasă din minţi înăuntru.

Dar, în mare parte din cauză că sunt anumite persoane, cupluri mai exact care cred că se furişează în baie şi încep să facă sex. Crede-ne când îţi spunem că nu te vom lăsa să termini, orice ar fi. Când auzim că ceva se întâmplă înăuntru, deschidem uşa doar puţin pentru a face câteva poze. Asta, de obicei, îi opreşte.”

Passengers waiting in airport departure lounge

More in Carieră şi dezvoltare

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top