Femini.ro

Semne că partenerul are o aventură emoţională

Relaţii

Semne că partenerul are o aventură emoţională

Când partenerul se închide în el, este foarte dificil să-ţi dai seama dacă aveţi de-a face cu un obstacol serios în relaţie sau că ascunde ceva de tine- poate este fizic prezent, dar dacă are o aventură emoţională?

O aventură emoţională este mult mai puţin definită decât una fizică, explică specialiştii.

Dacă ai un instinct dezvoltat şi acesta îţi transmite că ceva este în neregulă, vezi mai departe dacă se regăsesc câteva dintre semnele de mai jos:

Viaţa sexuală se îmbunătăţeşte sau e groaznică- deodată

Când unul dintre parteneri are o aventură emoţională şi nu una fizică, încă, frecvenţa sexuală poate creşte. Pasiunea pentru persoana dorită se poate răsfrânge asupra persoanei cu care este în prezent. Bineînţeles, fiecare bărbat este diferit, însă, această dorinţa poate fi stăvilită o dată ce se ataşează de o altă femeie.

Pare distant sau detaşat

Dacă partenerul tău acordă atenţie şi sprijin emoţional pentru o altă persoană, există o şansă foarte mare ca acesta să înceteze să discute despre anumite aspecte ale vieţii sale cu tine. De-a lungul timpului, acest aspect ar putea duce şi la detaşament fizic.

Atitudinea faţă de tine s-a schimbat

Când vine vorba de o aventură emoţională, există o şansă foarte mare să înceapă să te critice şi să scoată anumite aspecte ale personalităţii tale la iveală, care poate nu l-au mai deranjat până acum.

Acesta este un teritoriu cât se poate de periculos deoarece în mod inconştient încearcă să te îndepărteze şi să facă o comparaţie cu cealaltă versiune, cealaltă persoană pe care o idealizează şi doreşte să fie cu ea.

Se ceartă cu tine cu totul diferit

Dacă auzi noi şi surprinzătoare comentarii din partea lui că şi răspuns la certurile dintre voi şi pe care le aveţi de ceva vreme, acesta ar putea fi un semn clar că împărtăşeşte anumite detalii cu o altă persoana şi absoarbe unele dintre comentariile ei şi ţi le plasează ţie.

Începi să te simţi în plus în propria relaţie

Să spunem că te afli la o petrecere cu el şi vine prietenul lui. Dacă partenerul pleacă şi te lasă singură, acesta este un semn mare de îngrijorare. Dacă nu mai simţi că te pune pe primul loc, înseamnă că nu mai aveţi o relaţie chiar atât de solidă, precum credeai tu, explică specialiştii.

Îi spune numele în mod constant, din „greşeală”

Ne menţionăm prietenii din când în când, însă în momentul în care un nume vine în discutile voastre de mai multe ori încearcă să-ţi pui câteva semne de intrebare deoarece există şanse foarte mari să aibă o aventură emoţională. Mai spune şi tu numele o dată şi fii foarte atentă la reacţia lui; dacă este super defensiv sau chiar îţi spune de foarte multe ori că nu este nimic între ei- ba chiar te forţează să-l crezi, poate este timpul să regândeşti loialitatea lui faţă de tine, explică specialiştii.

Dacă unele dintre aceste semne se aplică şi în cazul partenerului tău, trebuie neapărat să confrunţi temerile pe care probabil le şi ai; cu cât mai devreme, cu atât mai bine!

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top